Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Vestfold og Telemark

Formidlede anbud
 • 0
  Siste år
 • 0
  Siste 3 mnd
 • 0
  Aktive nå
Vestfold og Telemark
Avsluttet

Kongerød ungdomsskole- gjenoppbygging etter brann

Skien kommune skal nå bygge et nytt tilbygg til skolen og en ny flerbrukshall. Det er kun tilbygget til skolen som gjelder for denne konkurransen.
Etter anbudsrunde fikk Arken Arkitektkontor AS skisseoppdraget. Prosjekteringsoppdraget skal bygge på utarbeidet skisseprosjekt iht. vedlegg 2. Skolen blir en 3-parallell skole med utvidede brukergrupper (ca 110m2). Det eksisterende samfunnshusbygget (ca 1200 m2) skal rives og det skal plasseres en ny fløy på den enden av skolen som brant ned. Tilbygget på skolen blir på tre etasjer, med et samlet nytt areal på 2742 m2, eksisterende bygg er 1989 m2.
Ny flerbrukshall skal settes ut på eget anbud som en totalentreprise, uavhengig av tilbygget til skolen, og er ikke en del av dette oppdraget.
Utomhusanlegget, landskapsmessig hovedutforming, terrengmessig anlegg, beplantning, interne trafikkforhold, parkering og logistikk inntil flerbrukshallen ingår i prosjekteringsoppdraget av skolen.
Anbud id:
63479
 • Sted:
  Skien
 • Registrert:
  Tirsdag 1. September 2009