Bemanning, Rengjøring i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1016 Siste år
793 Siste 3 mnd
26 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konkurranse om kjøp av brukerstyrt personlig assistanse (BPA)

Registrert Dato: Torsdag 28. Oktober 2021

I denne konkurransen skal vi inngå rammeavtaler om brukerstyrt personlig assistanse (BPA). BPA er en måte å organisere tjenestene praktisk og personlig bistand i dagliglivet, både i og utenfor hjemmet. Målsettingen med BPA er å bidra til likeverd, likestilling og samfunnsdeltakelse for personer med nedsatt funksjonsevne og stort behov for bistand. I dette ligger blant annet at BPA skal legge til rette for å ta utdanning, delta i arbeids- og organisasjonsliv og leve et aktivt og selvstendig liv på lik linje med andre.
Målgruppen er variert og omfatter brukere som på grunn av nedsatt funksjonsevne har behov for bistand i hverdagen for å ha et aktivt og selvstendig liv. Brukerstyrt personlig assistanse er ikke begrenset til bestemte funksjonshemninger, diagnoser eller liknende.
Velferdsetatens mål er å inngå rammeavtaler som legger til rette for at BPA kan fungere som et likestillingsverktøy som bidrar til å gi hele målgruppen valgfrihet og likestilte, likeverdige, selvstendige og uavhengige liv.


Referansenummer:  21/1672

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

Bemanning, Rengjøring

Rammeavtaler

Halden, Østfold