Arkitekt, Prosjektleder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

824 Siste år
269 Siste 3 mnd
83 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konkurranse om konsulentoppdrag innen VA-tjenester

Registrert Dato: Onsdag 11. Juli 2012

Det er nylig utarbeidet og vedtatt en tiltaksplan 2012 - 2015 for vannforsyning, avløp og vannmiljø i Ski kommune. Tiltaksplanen skal prioritere de nødvendige tiltak som må gjennomføres i perioden for å sikre god vannforsyning og vannmiljøet i bekker og vassdrag, herunder møte Ski kommunes behov for god avløpshåndtering for nye og eksisterende områder. Tiltaksplanen bygger på strategier og tiltaksvurderinger som fremgår av Hovedplan for vann og avløp 2011-2021 og kommuneplanen 2011-2022. Videre større utbygging av Ski i henhold til arealdelen av kommuneplanen betinger at det i forkant gjennomføres omfattende tiltak på det kommunale ledningsnettet.
Prosjektporteføljen i tiltaksplanen er stor og kompleks. Et viktig tiltak vil være å foreta en anskaffelse for engasjement av VA-ingeniører for en periode på 2-4 år for å ta en del av prosjektene. Det forutsettes utplassering i kommunalteknikk sine lokaler på Drømtorp i Ski. De innleide ingeniører organiseres i en egen gruppe med en styringsgruppe bestående av sentrale personer ved kommunalteknisk.
Omfanget og verdi av rammeavtalen er kun et usikkert estimat.
Kommunen har foreløpig beregnet verdi til mellom 10 000 000 og 25 000 000, men dette er kun et løst estimat, idet mengde og omfang vil være avhengig av hvor mye avrop som gjøres under rammeavtalen, tilbudte priser og leverandørens tilbudte gjennomføringsmåte.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Anskaffelse, Avløp, Ingeniører, Priser, Utbygging, Vann, Vannforsyning

Ski, Akershus

Avsluttet: Onsdag 21. November 2012