Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Konkurranse om leveranse av sjøtransporttjenester på strekningen Bergen-Kirkenes - Med delkontrakter

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

Konkurranse om leveranse av sjøtransporttjenester på strekningen Bergen-Kirkenes - Med delkontrakter

Samferdselsdepartementet inviterer til konkurranse med forhandlinger om drift av kystruten Bergen-Kirkenes tur-retur for en periode på 10 år, med en gjensidig opsjon om forlengelse på ett år. Oppstart av driften skal skje senest 1. 1. 2021.
Drift av kystruten omfatter helårlige og gjennomgående seilinger mellom 34 angitte havner på strekningen Bergen-Kirkenes i Norge. Det skal tilbys transport for passasjerer som reiser lokalt eller regionalt mellom anløpsstedene på henholdsvis nord- og sørgående rute. Mellom anløpsstedene på strekningen Tromsø-Kirkenes-Tromsø skal det i tillegg tilbys transport av gods. Med gjeldende ruteplan tar det 11 dager å seile Bergen-Kirkenes tur-retur. Den samlede tjenesten omfatter daglige avganger. Anskaffelsen er delt i tre delleveranser:
Pakke 1: 3 ruter
Pakke 2: 4 ruter
Pakke 3: 4 ruter
Delkontrakt 3 gjelder for pakke 3. Tilbydere kan levere tilbud på én eller flere pakker. Oppdragsgiver vil tildele kontrakt til én, to eller tre leverandører på grunnlag av laveste tilbudt pris. Hver pakke vil bli evaluert på selvstendig grunnlag. Ytterligere beskrivelser av anskaffelsen fremgår av konkurransegrunnlaget med vedlegg.
Anbud id:
548928
  • Sted:
  • Registrert:
    Fredag 28. September 2018
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i

6 anbud