Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1832 Siste år
1007 Siste 3 mnd
92 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konsesjon for etablering og drift av hurtiglader for elbil

Registrert Dato: Tirsdag 11. Februar 2020

For å legge til rette for elektriske kjøretøy, skal Fredrikstad kommune etablere et antall hurtig- og lynladere sentralt i byen. Det skal etableres ladere på minst to lokaliteter, minst en sentralt i Fredrikstad, og minst en på Østsiden.
Fredrikstad kommune har nylig inngått en avtale om transporttjenester med Taxisentralen AS. Taxisentralen har forpliktet seg til å bytte ut deler av kjøretøyparken sin til elektriske biler. Kommunen har på sin side forpliktet seg til at drosjer skal ha prioritert tilgang på en hurtig- og en lynlader sentralt plassert i Fredrikstad. Det er derfor en forutsetning at valgt leverandør legger til rette for dette, slik at drosjer har prioritert tilgang på minst en hurtiglader (50kW) og en lynlader (150kW).
Med prioritert tilgang for drosjer, menes at drosjer skal ha førsterett til å bruke de aktuelle laderne. Laderne skal være tilgjengelig for alle, men dersom det kommer en drosje med behov for å lade, må andre brukere vente med å lade til drosjesjåfør har fått ladet sin bil.
Fredrikstad kommune har ansvar for at det settes opp skilt med tydelig informasjon om dette, og det er Fredrikstad kommunes parkeringsvakter som skal følge opp eventuelle overtredelser.
Det skal gis tilbud på løsningsforslag for drift og etablering av ladestasjonen.


Referansenummer:  2018/11801

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift