Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Konsulent 260725 Nordre Ilevollen

Prosjektet Ilevollen er en del av et større prosjekt som har strekker seg fra Kongens gate fra St. Olavs gate mot Ila, Nordre Ilevollen langs Ilaparken og forbi Hjorten helse- og velferdssenter. Prosjektet er oppdelt i tre delstrekninger, Nordre Ilevollen, Skansen og Kongens gate.
Dette prosjektet omhandler delstrekning 1 Nordre Ila. Delstrekningen omfatter veg, fortau, gatebelysning, metrobuss stasjoner, utskifting av trikkespor inkl. Kjøreledninger. Videre skal det foretas en utredning og vurdering av samlokalisering av trikke-/Metrobuss holdeplass ved Hjorten hvs, samt utrede kryssing av syklende over krysningspunktet Byåsveien/søndre Ilevollen (ved rundkjøringen).
Hovedformålet med anskaffelsen er å utarbeide byggeplan med anslag for gateprosjektet Nordre
Ilevollen, inklusive tiltakene Boreal skal gjennomføre med utskifting av trikkesporet og kontaktledning. Videre skal prosjektet, sammen med prosjekteier, avklare:
- Avgrensing i øst mot Kongens gate og Skansen stasjon
- Avgrensing i sør mot Byåsveien
- Tilstand på dagens infrastruktur over og under bakken
- Plassering og utforming av stasjon Ila
- Bevaring av trær i gata, evt. Etablering av nytt grønt
- Utforming av kryss o. j. høyems gate og skilting av biltrafikken hit
- Erstatte gangfelt ved Hans Nissens gate med tilrettelagt krysningspunkt
i forbindelse med vegprosjektet skal det også fornyes en del kommunalteknisk infrastruktur, samt avklare interesser fra andre infrastruktureiere i berørt område. Dette skal medta i byggeplan og anslag.
Det stilles krav om at leverandøren tilbyr personell fra alle fagdisipliner som er nødvendig for å levere komplette prosjekter for Byutvikling, enten gjennom eget firma eller gjennom underleverandører.
Det er gjennomført et forprosjekt for Miljøpakken for Statens Vegvesen som omhandler alle delstrekningene, forprosjektet legges ved som en del av tilbudsdokumentene.
Anbud id:
658093
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Mandag 13. Juli 2020

Lignende oppdrag i Trøndelag

5 anbud