Arkitekt, Prosjektleder i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

318 Siste år
94 Siste 3 mnd
32 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konsulentbistand i Bypakke Grenland. Beregning av trafikale virkninger

Registrert Dato: Mandag 20. August 2012

Bakgrunnen for oppdraget er et vedtak i Telemark fylkeskommune datert 7. desember 2011 om igangsettelse av en bypakke Grenland. Vedtaket i fylkeskommunen lyder:
1.Fylkestinget tar mulighetsstudien for bypakke Grenland til orientering, og stadfestar at studien syner at bypakke Grenland er mogleg å gjennomføre i tråd med intensjonane i tidlegare vedtak.
2.Fylkestinget ber administrasjonen gå vidare med naudsynt utgreiingsarbeid for gjennomføring av bypakke Grenland, med sikte på at ein fullstendig bypakke-løysing skal bli lagt fram for Stortinget så raskt som mogleg. Det er ein føresetnad at tiltak og prinsipp som er skissert i mulighetsstudien blir lagt til grunn. Tidsdifferensierte bompengesatsar og effekten av dette må vurderast særskilt, og det må arbeidast for å redusere innkrevjingskostnadane.
3. I all videre planlegging bør det taes hensyn til mulig fremtidig ?bybane?.
Før en fullstendig bypakkeløsning kan fremlegges Stortinget, må det gjennomføres ytterligere utredningsarbeid og fylkeskommunen må fatte bindende vedtak.
? Transportmodellberegninger med bruk av DOM Grenland og eventuelt DOM BVT (delmodeller av regional transportmodell) inkl. kvalitetssikring/klargjøring av modell
? Utarbeiding av trafikknotat.
? Faglig støtte/rådgiving mm.
? Deltagelse og presentasjoner i møter

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Planlegging

Rauland, Telemark

Avsluttet: Mandag 22. Oktober 2012