Prosjektleder i Sogn og fjordane

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

201 Siste år
68 Siste 3 mnd
21 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konsulentbistand - informasjons- og veilednngsmateriell om universell utforming av IKT og WCAG 2.0

Registrert Dato: Mandag 09. Juli 2012

Diskriminerings- og tilgjengelighetslovens (dtl) formål er å fremme likestilling og likeverd og sikre like muligheter og rettigheter til samfunnsdeltakelse for alle, uavhengig av funksjonsevne. Det stilles krav til universell utforming (uu) av IKT i § 11.
Difi har fått i oppgave å etablere en kompetansesenterfunksjon for universell utforming av IKT for statlige og kommunale virksomheter. Som en del av dette skal vi innen utgangen av 2012 ha utviklet informasjons- og veiledningsmateriell om uu av IKT med utgangspunkt i WCAG 2.0 på minimum nivå AA. Materiellet skal presenteres på et nytt, universelt utformet nettsted.
Til å fullføre arbeidet har vi behov for ekstern bistand til to leveranser, hvorav den første inngår i denne anskaffelsen:
1. Bistand til planlegging og utarbeiding av informasjons- og veiledningsmateriell om universell utforming av IKT (nettsider) og WCAG 2.0, samt bistand i form av rådgiving og kvalitetssikring gjennom prosjektperioden innenfor en definert økonomisk ramme jf. punkt 1.4.2 Prosjektets økonomiske ramme (denne anskaffelsen).
2. Bistand til utvikling av nytt nettsted for universell utforming av IKT (annen anskaffelse, saksnr. 2012/488).

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Anskaffelse, Leveranser, Nettsider, Planlegging, Ramme, Utgangen

Leikanger, Sogn og fjordane

Avsluttet: Torsdag 16. August 2012