Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Konsulentbistand - informasjons- og veilednngsmateriell om universell utforming av IKT og WCAG 2.0

Diskriminerings- og tilgjengelighetslovens (dtl) formål er å fremme likestilling og likeverd og sikre like muligheter og rettigheter til samfunnsdeltakelse for alle, uavhengig av funksjonsevne. Det stilles krav til universell utforming (uu) av ikt i § 11.
Difi har fått i oppgave å etablere en kompetansesenterfunksjon for universell utforming av ikt for statlige og kommunale virksomheter. Som en del av dette skal vi innen utgangen av 2012 ha utviklet informasjons- og veiledningsmateriell om uu av ikt med utgangspunkt i wcag 2. 0 på minimum nivå aa. Materiellet skal presenteres på et nytt, universelt utformet nettsted.
Til å fullføre arbeidet har vi behov for ekstern bistand til to leveranser, hvorav den første inngår i denne anskaffelsen:
1. Bistand til planlegging og utarbeiding av informasjons- og veiledningsmateriell om universell utforming av ikt (nettsider) og wcag 2. 0, samt bistand i form av rådgiving og kvalitetssikring gjennom prosjektperioden innenfor en definert økonomisk ramme jf. Punkt 1. 4. 2 Prosjektets økonomiske ramme (denne anskaffelsen).
2. Bistand til utvikling av nytt nettsted for universell utforming av ikt (annen anskaffelse, saksnr. 2012/488).
Anbud id:
205461
  • Sted:
    Sogndal
  • Registrert:
    Mandag 9. Juli 2012