Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Konsulenttjenester på planarbeid, rammeavtale i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Konsulenttjenester på planarbeid, rammeavtale

Deltilbud/grupper
Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget, og ei heller alternative tilbud. Oppdragsgiver har vurdert å dele opp oppdraget iht foa §19-4, men har kommet til at det ikke er hensiktsmessig for denne anskaffelsen.
Rammeavtale
Anskaffelsen vil bli regulert av vedlagte rammeavtale. ns 8401 og ns 8402 vil regulere det enkelte avrop over rammeavtalen med de endringer og suppleringer som følger av denne kontrakten.
Rammeavtalen har en varighet fra og med 2020-01-01 til og med 2021-12-31 med mulighet for oppdragsgiver til ytterligere forlengelse i inntil 2 år, med 12 måneder av gangen.
Det skal om mulig inngås 3 parallelle rammeavtaler.
Oppdragsgiver forventer at tilbyder setter seg inn i avtalebestemmelsene og gjør nødvendige avklaringer internt slik at man er klar til å signere kontrakten dersom man blir tildelt kontrakt.
Attester for skatt og mva
Leverandøren skal ha ordnede forhold med hensyn til skatte- og merverdiavgiftsbetaling (espd: Del ii a. e).
Dokumentasjonskrav: Krav til attest for betalt merverdiavgift, skatt og trygdeavgift. Attest utstedt av den kompetente myndighet i medlemslandet, som bekrefter at leverandøren har oppfylt sine forpliktelser med hensyn til betaling av merverdiavgift, skatter og trygdeavgifter i det landet hvor leverandøren/entreprenøren hører hjemme (norsk attest for skatt og mva er felles og bestilles fra #URL0#, tidligere rf-1244) i samsvar med lovbestemmelsene i landet. Attesten må ikke være eldre enn 6 måneder.
Dette gjelder også for eventuelle underleverandører du trenger for å oppfylle kontrakten.
Dette kravet gjelder kun for norske leverandører, jf. foa §7-2.
i henhold til forskriftens §17-1(4) har ikke oppdragsgiver anledning til å be om attesten dersom han allerede har mottatt den. Dersom du har levert skatteattest til Oppdragsgiver og denne fremdeles er gyldig ved tilbudsinnleveringstidspunktet for denne konkurransen, er du ikke forpliktet til å levere attest nå. Oppgi i så fall når du tidligere har levert attesten, og til hvem. Du kan uansett legge ved attesten frivillig hvis du ønsker det.
Øvrige økonomiske og finansielle krav: Økonomisk og finansiell stilling
Krav knyttet til leverandørens økonomiske og finansielle stilling: Det kreves økonomisk kapasitet til å gjennomføre denne kontrakten (espd: Del iv b. 58-3).
Dokumentasjonskrav: Oppdragsgiver vil gjennomføre en vurdering av økonomien gjennom firma- og regnskapsinformasjonssystemet Proff Forvalt (#URL1#). Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å innhente supplerende informasjon om tilbyders økonomi.
Anbud id:
622106
  • Sted:
    Måsøy
  • Registrert:
    Torsdag 12. Desember 2019

Lignende oppdrag i Troms

1 anbud
  • Catering
    Ønsker tilbud på catering til 250 stk/300, #URL0# til et arrangement 3. August.
    • Måsøy
    • Mandag 1. April 2024
    • Catering