Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bedriftsrådgivning, IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Konsulenttjenester til installasjon, support og drift av BAS - rammeavtale

Anskaffelsens formål og omfang
Konkurransen gjelder rammeavtale om levering av rådgivning/konsulentbistand innen områdene installasjon, support og drift av nytt brukeradministrasjonssystem (bas) for 16 fylkeskommuner (Finnmark, Troms, Nordland, Trøndelag (Nord og sør samme fylke fra 1. 1. 2018), Sogn- og Fjordane, Hordaland, Vest-Agder, Telemark, Vestfold, Buskerud, Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland).
Hovedoppgaven vil være å bistå den enkelte fylkeskommune med installasjon av nødvendige komponenter, konfigurere og tilpasse bas-løsningen innenfor de muligheter som løsningen gir. Behov for bistand vil variere sterkt i avtaleperioden og i forhold til den enkelte fylkeskommunes behov. Oppdragsgiver anslår totalvolumet over 4 år til å være under 1, 75 millioner eks mva. Volumet er et estimat og er ikke #URL0# nærmere informasjon viser vi til del 2, kravspesifikasjon.
Oppdragsgiver vil inngå kontrakt med 3 eller flere leverandører for hele det geografiske området forutsatt at det finnes et tilstrekkelig antall tilbydere.
Deltilbud og alternative tilbud
Det er adgang til å gi tilbud til en eller flere fylkeskommuner. Det er ikke adgang til å gi alternative tilbud.
Anbud id:
498066
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Torsdag 23. November 2017

Lignende oppdrag i Oslo

3 anbud