Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Snekker i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Kontorinnredning, møbler og inventar for Bane NOR SF

Kontorinnredning, møbler og inventar til kontorer, landskap og oppholdsrom.
Rammeavtalen skal også dekke levering, montering, flytting, garantier og reparasjon av varene som leveres, demontering/monteering og flytting av eksisterende møbler og kontorinnredning, og rådgivning knyttet til bedre rom-utnyttelse og gjenbruk av eldre kontorinnredning, møbler og inventar som Oppdragsgiver eier fra tidligere.
Generell orientering om leveransen
Bane nor sf inviterer til deltakelse i kvalifisering til konkurranse om levering av kontorinnredning, møbler og inventar for Bane nor sf
Leveransen omfatter Kontorinnredning, møbler og inventar til kontorer, landskap og oppholdsrom. Rammeavtalen skal også dekke levering, montering, flytting, garantier og reparasjon av varene som leveres, demontering/monteering og flytting av eksisterende møbler og kontorinnredning, og rådgivning knyttet til bedre rom-utnyttelse og gjenbruk av eldre kontorinnredning, møbler og inventar som Oppdragsgiver eier fra tidligere.
For nærmere beskrivelse av leveransen vises det til konkurransedokumetene, herunder spesielt Kap. E1 Ytelsesbeskrivelse.
Anbud id:
656954
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Tirsdag 7. Juli 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud