Møbelsnekker i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

141 Siste år
73 Siste 3 mnd
7 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

kontorinnredning, møbler og inventar for Bane NOR SF

Registrert Dato: Tirsdag 07. Juli 2020

Kontorinnredning, møbler og inventar til kontorer, landskap og oppholdsrom.
Rammeavtalen skal også dekke levering, montering, flytting, garantier og reparasjon av varene som leveres, demontering/monteering og flytting av eksisterende møbler og kontorinnredning, og rådgivning knyttet til bedre rom-utnyttelse og gjenbruk av eldre kontorinnredning, møbler og inventar som Oppdragsgiver eier fra tidligere.
Generell orientering om leveransen
Bane NOR SF inviterer til deltakelse i kvalifisering til konkurranse om levering av kontorinnredning, møbler og inventar for Bane NOR SF
Leveransen omfatter Kontorinnredning, møbler og inventar til kontorer, landskap og oppholdsrom. Rammeavtalen skal også dekke levering, montering, flytting, garantier og reparasjon av varene som leveres, demontering/monteering og flytting av eksisterende møbler og kontorinnredning, og rådgivning knyttet til bedre rom-utnyttelse og gjenbruk av eldre kontorinnredning, møbler og inventar som Oppdragsgiver eier fra tidligere.

For nærmere beskrivelse av leveransen vises det til konkurransedokumetene, herunder spesielt Kap. E1 Ytelsesbeskrivelse.


Referansenummer:  202003665

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift