Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Kontorrekvisita, fritt skolemateriell og kopipapir, rammeavtale i Viken, Vestfold og Telemark

Formidlede anbud
 • 0
  Siste år
 • 0
  Siste 3 mnd
 • 0
  Aktive nå
Viken, Vestfold og Telemark
Avsluttet

Kontorrekvisita, fritt skolemateriell og kopipapir, rammeavtale

Deltilbud/grupper
Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget, og ei heller alternative tilbud. Oppdragsgiver har vurdert å dele opp oppdraget i soner iht FOA §19-4, men finner det ikke hensiktsmessig. Det finnes ikke lokale leverandører som kan dekke hele området.
Rammeavtale
Anskaffelsen vil bli regulert av vedlagte rammeavtale.
Kontraktens varighet går frem av forsiden. Utløsning av opsjonene skjer automatisk, så fremt ikke Kunden har gitt beskjed til Leverandøren om at kontrakten ikke vil bli forlenget. Den enkelte samkjøpspart har anledning til å ikke utløse opsjonen. "Oppsigelse" skal skje skriftlig fra Kundens side seneste én (1) måned før kontrakten går ut, eller én (1) måned før eventuelle forlengelsesår utløper. En eventuell reduksjon av leveransens omfang vil ikke medføre erstatningsplikt.
Det er en ensidig opsjon på kaffe, te og drikkevarer (ikke automater eller kaffemaskiner): Noen av oppdragsgiverne er i prosess med å utarbeide en rammeavtale på småhusholdningsprodukter. Opsjonen løper til den sies opp av den enkelte kommune. Opsjonen kan sies opp med 1 måneders varsel.
Oppdragsgiver vil inngå avtale med 1 – en - leverandør.
Oppdragsgiver forventer at tilbyder setter seg inn i avtalebestemmelsene og gjør nødvendige avklaringer internt slik at man er klar til å signere kontrakten dersom man blir tildelt kontrakt.
Anbud id:
737807
 • Sted:
  Kongsberg, Ringerike Hole, Flå, Gol, Hemsedal, Ål, Hol, Sigdal, Krødsherad, Modum, Øvre Eiker, Lier, Flesberg, Rollag, Nore Og Uvdal, Notodden, Tinn, Hjartdal  Vis alle
 • Registrert:
  Fredag 9. Juli 2021
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Viken, Vestfold og Telemark

6 anbud