Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

9318 Siste år
6500 Siste 3 mnd
434 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kontrakt C02533 - Prosjekt 100471 Helikopter havaritrener

Registrert Dato: Torsdag 29. Oktober 2020

Det er behov for en helikopter havaritrener som dekker Sjøforsvarets behov for opplæring av flydekksmannskaper på helikopterbærende fartøyer. Havaritreneren må kunne øve mannskaper til å begrense og slukke branner og å berge personell ut fra medium size helikopterskrog på flydekk. Det er videre behov for et anlegg som gir opplæring og vedlikeholdstrening for brannmannskaper tilknyttet brann-plassberedskap (BRP) ved Sjøforsvarets hovedbase Haakonsvern, og spesielt det som er rettet mot Luftforsvarets Base (LFB) Haakonsvern.
Treneren vil bestå av «hangar», kontrollrom og et «helikopterdekk». Eksisterende propangassanlegg og vannrenseanlegg for eksisterende trener vil dekke behovet også for den nye havaritreneren. For slukking med skum, blir det etablert et nytt lukket renseanlegg plassert i kjeller under helikopterdekk.
Forsvarsbygg planlegger å gjennomføre prosjektet som en totalentreprise og er interessert i å gjennomføre en-til-en-samtaler (primært Skype/video) med leverandører som vil kunne ta på seg ansvaret for hele entreprisen. Samtalene er planlagt gjennomført i uke 48. Målet med samtalene er å kartlegge og motta bidrag fra markedet for å sikre at prosjektet er gjennomførbart med lavest mulig risiko.
Forsvarsbygg vil gi en kort introduksjon om prosjektet. Utover dette vil samtalene i hovedsak innebefatte hvordan totalentreprenøren, eventuelt i samarbeid med underleverandører med spesialkompetanse på renseteknologi, ser for seg at utfordringene knyttet til det planlagte skumrenseanlegget best kan løses.


Referansenummer:  2020/5496