Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Kontrakt om forsknings- og utviklingstjenester (FOU) - Tilleggsavtale

Nye Veier as utvider sitt økonomiske bidrag i kontrakt om forsknings- og utviklingstjenester med Smart Inspection as, jf. Forskrift om offentlige anskaffelser § 2-5.
Nye Veier as og Smart Inspection as inngikk ifu/ofu-avtale om utvikling av en digital plattform (Smartlake), 13. Juni 2018, Innovasjonskontrakten. Prosjektet er også støttet av Innovasjon Norge.
Forsknings- og utviklingsprosjektet hadde i utgangspunktet en tenkt varighet på ca. 1, 5 år. Deler av prosjektet som innbefatter kontakt og innsamling fra Nye Veiers prosjekter har vist seg å være mer tidkrevende enn opprinnelig forutsatt. Videre har partene i løpet av prosjektperioden sett at prosjektet krever mer ressurser for å møte Nye Veiers behov som Pilotkunde i henhold til Innovasjonskontrakten. målet er å komme frem til en endelig produktskisse med metodikk og kravspesifikasjon som vil kunne danne grunnlag for en offentlig anskaffelse i 2020/21, knyttet til drift- og potensiell videreutvikling av løsning.
på denne bakgrunn inngås tilleggsavtale om forlengelse av forsknings- og utviklingsprosjektet frem til 31. 12. 2020 med en utvidet øvre ramme på nok 12. 000. 000. Innovasjon Norge har gitt skriftlig forhåndssamtykke til forlengelse av prosjektet og Pilotkundens finansiering av det økte kapitalbehovet. Rettighetene til resultatene fra prosjektet er styrt av Innovasjonskontrakten av 13. 06. 2018 og endres ikke ifm økning av bidrag fra Pilotkunde. Det samme gjelder leverandørens rapporteringsplikt til Innovasjon Norge som grunnlag for sluttutbetaling.
Anbud id:
616042
  • Sted:
    Kristiansand
  • Registrert:
    Torsdag 31. Oktober 2019