Anleggsgartner, Asfaltering, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Sprenging, Steinlegger, Vann & avløp i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1524 Siste år
375 Siste 3 mnd
153 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kristiansund vgs B10 - grunnarbeider

Registrert Dato: Mandag 20. Februar 2012

Møre og Romsdal fylkeskommune skal som oppdragsgiver engasjere entreprenør for grunnarbeider i forbindelse med bygging av ny truckhall m.m. tilknyttet bygg 10, ved Kristiansund videregående skole.
Tilbudet skal leveres elektronisk via Mercell-portalen, *** Linken er fjernet *** innen tilbudsfristen.
Tilbudet krever elektronisk signatur ved levering.
Leverandør som ikke er bruker hos Mercell, eller har spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet- for eksempel, hvordan tilbud skal avgis- kan kontakte:
 
·         Mercell Support på tlf: 21 01 88 60 eller på
·         e-post til: support@mercell.com.
 
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at leverandør ønsker å endre sitt tilbud før tilbudsfristens utløp, kan leverandør gå inn i Mercell-portalen og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere revidert tilbud inntil tilbudsfristens utløp. Tilbakekalling/endring av tilbudet skal skje skriftlig. Endringer av tilbudet er å betrakte som et nytt tilbud og må tilfredsstille samtlige formalkrav. Det sist leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.
 
Leverandør vil ved levering av tilbudet bli bedt om en elektronisk signatur for å bekrefte at det er aktuell tilbyder som har levert tilbudet. Elektronisk signatur kan leverandør skaffe på:
 
·         *** Linken er fjernet *** />·         *** Linken er fjernet *** eller
·         *** Linken er fjernet *** /> 
Det kan ta noen dager å få levert elektronisk signatur. Leverandør bør sette bestillingsprosessen settes i gang så snart som mulig.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Møre og Romsdal fylkeskommune er i gang med opprusting/utbygging av Kristiansund videregående skole på St.Hanshaugen i Kristiansund. I forbindelse med oppføring av et tilbygg (Truckhall) m.m i tilknytning til B10, skal det engasjeres en grunnentreprenør. Entreprisen omfatter alle nødvendige sprengnings- og fyllings- og planeringsarbeid m.m. i forbindelse med det nye tilbygget til bygg 10.
Prosjektet omfattar: Sprenging av fjell, (ca 1.500 m3), utfylling av steinmassar, planering, asfaltering, etablering av støttemur i betong og naturstein, sprenging/ graving av grøft for varmerør