Arkitekt, Prosjektleder i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

488 Siste år
183 Siste 3 mnd
52 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kristiansund vgs. Bygg 04 - Prosjekteringsgruppe for renovering og ombygging

Registrert Dato: Fredag 22. Mars 2013

Møre og Romsdal fylkeskommune innbyr til anbudskonkurranse på utførelse av følgende tjenester i forbindelse med ombygging og renovering av Bygg 04 ved Kristiansund videregående skole:
·  Prosjekteringsgruppe
Anbudskonkurransen gjelder rådgiving og prosjektering- alle disipliner- for prosjektet frem til ferdigstillelse av forprosjekt med opsjon på utarbeidelse av funksjonsbeskrivelse for konkurransegrunnlag totalentreprise. Ytelsene vil omfatte:
·  Forprosjekt
·  Innsending av rammesøknad
·  Opsjon på utarbeidelse av funksjonsbeskrivelse for konkurransegrunnlag totalentreprise
Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell portalen, *** Linken er fjernet *** innen tilbudsfristen. For sent innkomne tilbud vil bli avvist. (Systemet tillater heller ikke å sende inn tilbud elektronisk via Mercell etter tilbudsfristens utløp).
Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel, hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Mercell Support på tlf: 21 01 88 60 eller på e-post til: support@mercell.com.
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp, f.eks. minimum 1 time før tilbudsfristens utløp.
Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet. Det nye tilbudet må tilfredstille samtlige formalkrav.
Tilbudet krever elektronisk signatur ved levering.
Du vil under innlevering av tilbudet bli bedt om en elektronisk signatur for å bekrefte at det er aktuell tilbyder som har sendt inn tilbudet. Elektronisk signatur kan dere skaffe på *** Linken er fjernet *** *** Linken er fjernet *** eller *** Linken er fjernet *** />Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert elektronisk signatur slik at denne prosessen settes i gang så snart som mulig. 
 
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Forprosjekt for bygg 04 som skal inneholde lokaler for VG2, Industriteknologi med 1 gruppe, 12 elever og VG2 Kjøretøy med 1 gruppe, 14 elever. I tillegg til verkstedareal for disse programmene, skal bygget inneholde teorirom, lærerarbeidsplasser og WC/garderober for elever og ansatte.
Bygg 04, har et samlet bruttoareal på 2.093 m2 fordelt på 2 plan:
Nettoarealet er på 1377m2.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Anbudskonkurranse, Bygg, Elektronisk, Ferdigstillelse, Fører, Heller, Ombygging, Prosjektering, Renovering, Utløp

Tustna, Møre og Romsdal

Avsluttet: Mandag 22. April 2013