Arkitekt, Prosjektleder i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

486 Siste år
181 Siste 3 mnd
48 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kristiansund vgs - byggherreombud for bygg 08, Btr 1 og bygg 10

Registrert Dato: Onsdag 21. Mars 2012

Møre og Romsdal fylkeskommune har vedtatt å gjennomføre bygg 08, Btr. 1 og truckhall tilknyttet bygg 10 ved Kristiansund vgs. I forbindelse med totalentreprise skal det kontraheres byggherreombud til å ivareta byggherres interesser ved gjennomføringen av prosjektet slik at entreprenør utfører arbeidene i henhold til kontrakten når det gjelder fremdrift, økonomi og kvalitet.
Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell-portalen, *** Linken er fjernet *** innen tilbudsfristen. For sent innkomne tilbud vil bli avvist. (Systemet tillater heller ikke å sende inn tilbud elektronisk via Mercell etter tilbudsfristens utløp).
Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel, hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Mercell Support på tlf: 21 01 88 60 eller på e-post til: support@mercell.com.
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp, f.eks. minimum 1 time før tilbudsfristens utløp.
Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.
Tilbudet krever elektronisk signatur ved levering.
Du vil under innlevering av tilbudet bli bedt om en elektronisk signatur for å bekrefte at det er aktuell tilbyder som har sendt inn tilbudet. Elektronisk signatur kan dere skaffe på *** Linken er fjernet *** *** Linken er fjernet *** eller *** Linken er fjernet *** />Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert elektronisk signatur slik at denne prosessen settes i gang så snart som mulig.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Byggherreombuds oppgave skal være å ivareta byggherres interesser ved gjennomføringen av prosjektet slik at totalentreprenøren utfører arbeidene i henhold til kontrakt mht fremdrift, økonomi og kvalitet. Koordinering mellom prosjektleder og totalentreprenøren skjer gjennom byggherreombudet. Byggherreombud rapporterer til prosjektleder.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Bygg, Elektronisk, Entreprenør, Fører, Heller, Prosjektleder, Utløp

Tustna, Møre og Romsdal

Avsluttet: Mandag 23. Juli 2012