Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Kt 2569 lastbalanserer

Oppdragsgiver har 3 maskinrom i 3 forskjellige bygninger. Servere med forskjellige tjenester skal fordeles mellom disse tre rommene (med to av rommene som hoved-maskinrom).
Oppdragsgiver benytter et redundant ip-nett mellom alle maskinrommene og det er det som skal benyttes for all kommunikasjon mellom serverne (dvs. Ingen direkte koplinger mellom servere i de forskjellige maskinrommene) og for all kommunikasjon mellom lastbalansererne.
Alle maskinrommene har egne, lokale ip-subnett som ikke koples på kryss og tvers mellom rommene.
Det skal kunne plassere servere i alle de tre maskinrommene, på mange forskjellige ip-subnett og kunne nå dem alle via utstyr og programvare som denne leveransen omfatter.
Det vil si at en tjeneste (f. Eks. ldap) skal kunne ha en server i hvert maskinrom (hver server da med sin egen ip-adresse), men være nåbar via en fast ip-adresse (en annen ip-adresse enn det de fysiske serverne har) så lenge minst en lastbalanserer og en server er operativ (server og lastbalanserer skal ikke trenge å stå i samme maskinrom).
Forespørselen omfatter utstyr og programvare som balanserer lasten mellom ulike maskinrom. Se vedlagte konkurransegrunnlag.
Anbud id:
123863
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Tirsdag 9. November 2010

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud