Alarm & sikkerhet, Elektriker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1530 Siste år
362 Siste 3 mnd
93 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kt 2569 lastbalanserer

Registrert Dato: Tirsdag 09. November 2010

Oppdragsgiver har 3 maskinrom i 3 forskjellige bygninger. Servere med forskjellige tjenester skal fordeles mellom disse tre rommene (med to av rommene som hoved-maskinrom).
Oppdragsgiver benytter et redundant IP-nett mellom alle maskinrommene og det er det som skal benyttes for all kommunikasjon mellom serverne (dvs. ingen direkte koplinger mellom servere i de forskjellige maskinrommene) og for all kommunikasjon mellom lastbalansererne.
Alle maskinrommene har egne, lokale IP-subnett som ikke koples på kryss og tvers mellom rommene.
Det skal kunne plassere servere i alle de tre maskinrommene, på mange forskjellige IP-subnett og kunne nå dem alle via utstyr og programvare som denne leveransen omfatter.
Det vil si at en tjeneste (f.eks. LDAP) skal kunne ha en server i hvert maskinrom (hver server da med sin egen IP-adresse), men være nåbar via EN fast IP-adresse (en annen IP-adresse enn det de fysiske serverne har) så lenge minst en lastbalanserer og en server er operativ (server og lastbalanserer skal ikke trenge å stå i samme maskinrom).
Forespørselen omfatter utstyr og programvare som balanserer lasten mellom ulike maskinrom. Se vedlagte konkurransegrunnlag.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet, Elektriker

Bygninger, Utstyr

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 29. November 2010