Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maler, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Kulturhuset - Etterbruk av symjehall

Prosjektet omhandler del 2 av arbeider knyttet til Kulturhuset. Arbeidene er i hovedsak knyttet til fasaderarbeider og etterbruk av svømmehall som skal gjøres om til skytehall.
Generelt - Totalentreprisen skal omfatte alle nødvendige arbeider for å få en komplett og ferdig bruksklar del av eksisterende bygg og anlegg. Bygget skal ha god bygningsmessig og håndverksmessig standard med gode funksjonelle og gjennomarbeidede løsninger. Det skal tilstrebes å benytte produksjonsvennlige og gjerne preaksepterte løsninger.
Fasade - Ny utlektet og etterisolert fasade for hele bygget inkludert gode visuelle og funksjonelle overganger mot terreng, avslutning mot tak, rundt alle vinduer og dører samt tilslutningsdetaljer mot tekniske installasjoner. Det skal også etableres belysning på fasaden. Det er skissert en løsning med bruk av fasadeplater og trekledning som det visuelle uttrykket.
Skytehall - Skytehallen skal ha 13 baner og brukes til 10, 15 og 25 meters skyteøvelser. Det etableres fast standplass.
Innvendige overflater - Alle innvendige overflater (vegger, himling, innvendig takflate) skal generelt utføres i furu kryssfiner. Veggkledning i toaletter skal være høytrykkslaminat.
vvs - Det skal etableres bunnledning og tilkobling innenfor byggelivet. Det skal utføres generelt skjult installasjon. Det skal etableres toaletter og teknisk rom (varmesentral). Det skal etableres vannbåren gulvarme i betonggulv. Det skal etableres brannslukkingsanlegg og balansert ventilasjon.
el/Tele/Data - Tilførsel, inntak, jordingsanlegg, bæresystem, tavler m. m. Etableres generelt som skjult anlegg. Fleksibel og justerbar belysning på skinnesystem med individuell styring. nødlysanlegg, Tele/Data nettverkspunkt, spredenett, trådløst aksesspunkt i himling.
Anbud id:
615878
  • Sted:
    Øygarden
  • Registrert:
    Onsdag 30. Oktober 2019

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud