Entreprenør, Murer, Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1451 Siste år
516 Siste 3 mnd
123 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kunnskapssenteret 420-2001 bygningsmessige arbeider

Registrert Dato: Fredag 29. Januar 2010

Kunnskapssenteret
Byggingen av et nytt universitetssykehus i Trondheim er en nasjonal oppgave, og St. Olavs Hospital, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) og Helsebygg Midt-Norge (HBMN) har formulert en ambisiøs overordnet målsetting om å utvikle et fremragende universitetssykehus som fremstår effektivt og faglig sterkt med sin medisinfaglige kompetanse, pleie og omsorg konsentrert om pasienten, hvor sykehus og universitet er tett integrert.
Prosjektering og bygging skal bidra til å nå disse kvalitative målene, og at St. Olavs Hospital lar seg realisere innenfor angitte rammer for areal, kostnad og tid.
Fase 2 av denne utbyggingen, som består av sykehusets fire siste kliniske sentre pågår, og er i deler avsluttet. Tre av de fire siste senterne er overlevert St. Olavs Hospital og er tatt i bruk. Det fjerde, Kunnskapssenteret, er under prosjektering og omhandles av denne invitasjonen.
Kunnskapssenteret utgjør til sammen 17 900m2 brutto, fordelt på seks etasjer over terreng og en underetasje, samt noen mindre tekniske areal på tak og i en andre underetasje. Bygningen består av tre fløyer, hvor fløy mot syd går opp i seks etasjer, østfløy fire og vestfløy tre etasjer. I gårdshagen mellom fløyene er et overdekket auditorieområde integrert.
Kunnskapssenteret er forbundet med resten av sykehuset med broer og kulverter og inneholder arealer for følgende funksjoner:
Vestibyle, hud poliklinikk, kantine, utleieareal og auditorier er plassert på første etasje (E1).
Andre etasje (E2) er disponert til medisinsk bibliotek og seminarrom som betjener hele sykehuset. Poliklinikk for sammensatte lidelser er også lagt til denne etasjen.
E3 inneholder arealer for NTNU med laboratorier og kontorer.
E4 er disponert til kontorer.
E5 og E6 er sengeområder, E5 bygges som ikke innredet skall forberedt for senere etablering av sengeområder.
420-2001 BYGNINGSMESSIGE ARBEIDER
Entreprisen inneholder arbeider og leveranser som skal utføres mht det bygningsmessige på Kunnskapssenteret, samt heiser, kjøkken og uteområder i form av gårdshage/takhager. Her følger en kort oversikt over innholdet i byggentreprisen:
Det skal bygges bæresystem og konstruksjoner bestående av fundamenter, søyler av hhv betong og stål, bjelker, plasstøpte og prefab dekker, avstivende betongvegger og sjakter.
Fasade og klimavegger inklusiv ytterkledning skal utføres med tanke på prefabrikasjon inklusive vinduer. Glassfasader inklusiv ytterdører utføres i aluminium profilsystem med smale profiler. Taktekking og takisolasjon, med fall til UV-sluk skal utføres på alle tak. Tak og tekking skal være slik at det på tak over U1, E4 vest og E5 øst kan etableres takhager for publikum og ansatte. Det skal også leveres/bygges innervegger inklusiv maling og annen overflatebehandling, himlinger, dører og glassfelt, gulvoverflater, våtromsarbeider, trapper, fast innredning i form av skranker og resepsjoner, sittebenker, auditorieinnredning, lab-innredning, med mer.
Det skal også leveres utomhusarbeider i gårdshage E1 og på takhager i E4 og E5, med beplantning, oppholdsplasser og annet angitt i kravspesifikasjonen.
I tillegg skal det leveres komplette kjøkken i kantine/vestibyleområdet i E1 og i sengepost E6 iht egen kjøkkenspesifikasjon, samt heiser iht heisspesifikasjon.