Entreprenør, Snekker, Ventilasjon i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1377 Siste år
500 Siste 3 mnd
121 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kunnskapssenteret 420-3002 luftbehandlingsanlegg

Registrert Dato: Fredag 29. Januar 2010

Kunnskapssenteret
Byggingen av et nytt universitetssykehus i Trondheim er en nasjonal oppgave, og St. Olavs Hospital, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) og Helsebygg Midt-Norge (HBMN) har formulert en ambisiøs overordnet målsetting om å utvikle et fremragende universitetssykehus som fremstår effektivt og faglig sterkt med sin medisinfaglige kompetanse, pleie og omsorg konsentrert om pasienten, hvor sykehus og universitet er tett integrert.
Prosjektering og bygging skal bidra til å nå disse kvalitative målene, og at St. Olavs Hospital lar seg realisere innenfor angitte rammer for areal, kostnad og tid.
Fase 2 av denne utbyggingen, som består av sykehusets fire siste kliniske sentre pågår, og er i deler avsluttet. Tre av de fire siste senterne er overlevert St. Olavs Hospital og er tatt i bruk. Det fjerde, Kunnskapssenteret, er under prosjektering og omhandles av denne invitasjonen.
Kunnskapssenteret utgjør til sammen 17 900m2 brutto, fordelt på seks etasjer over terreng og en underetasje, samt noen mindre tekniske areal på tak og i en andre underetasje. Bygningen består av tre fløyer, hvor fløy mot syd går opp i seks etasjer, østfløy fire og vestfløy tre etasjer. I gårdshagen mellom fløyene er et overdekket auditorieområde integrert.
Kunnskapssenteret er forbundet med resten av sykehuset med broer og kulverter og inneholder arealer for følgende funksjoner:
Vestibyle, hud poliklinikk, kantine, utleieareal og auditorier er plassert på første etasje (E1).
Andre etasje (E2) er disponert til medisinsk bibliotek og seminarrom som betjener hele sykehuset. Poliklinikk for sammensatte lidelser er også lagt til denne etasjen.
E3 inneholder arealer for NTNU med laboratorier og kontorer.
E4 er disponert til kontorer.
E5 og E6 er sengeområder, E5 bygges som ikke innredet skall forberedt for senere etablering av sengeområder.
420-3002 LUFTBEHANDLINGSANLEGG
Det skal installeres komplett luftbehandlingsanlegg for balansert ventilasjon. Det etableres to hovedventilasjonsrom i underetasje for ventilasjonsaggregater som betjener hoveddelen av senteret. På tak etableres ventilasjonsrom som betjener spesialrom i 6.etg. samt generell ventilasjon for etasjen.
For infeksjonssengepost i 6.etg. etableres luftsmitteisolater inneslutningsnivå 3 med spesialventilasjon. I laboratorieområder skal viruslaboratorie med inneslutningsnivå 3 betjenes med spesialventilasjon. I tillegg sikkerhetsventilasjon for avtrekkskap og sikkerhetsbenker i laboratorieområdet.
Det installeres ca. 20 ventilasjonssystemer inklusive spesialsystemer for lab og isolater med samlet luftmengde i overkant av 200 000 m3/h.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Snekker, Ventilasjon

Areal, Broer, Bygging, Bygningen, Kontorer, Prosjektering, Rammer, Terreng, Ventilasjon, Ventilasjonssystemer

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Tirsdag 13. April 2010