Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Møre og Romsdal, Vestland

Formidlede anbud
 • 13029
  Siste år
 • 2431
  Siste 3 mnd
 • 936
  Aktive nå
Møre og Romsdal, Vestland
Avsluttet

Kvalifisering til fagsystem for sterilforsyning for levering til helseforetakene i Helse Vest

Anskaffelsens formål er å få utviklet og/eller tilpasset en programvareløsning for støtte og dokumentasjon for sterilforsyning. Dokumentasjonssystemet som anskaffes må kunne knyttes opp mot eksisterende maskinpark for vask, desinfeksjons- og steriliseringsprosesser inkludert lot/identitetsnummerering av instrumenter og utstyr for å sikre optimal dokumentasjon i instrumentflyten i Helse Vest.
Brukerstøtte for utstyr som skal inn i vaskeprosess er viktig for å sikre renhetsgrad. Helse Vest har i dag ca. 200 vaskedekontaminatorer og ca. 50 autoklaver. Det er planlagt bygging av nye sterilsentraler i flere foretak, hvor automasjon, ERP og sterilfaglig system blir en viktig del av løsningene. Automasjonsbehovet vil være ulikt i de forskjellig foretakene.
Sterilsentralene er fordelt på flere sykehus med ulikt omfang. Disse er lokalisert i Helse Bergen, Helse Fonna, Helse Førde og Helse Stavanger. Det er et mål at systemet som velges kan gi informasjon om utstyr på tvers av regionale helseforetak, sammen med ERP lagerlogistikk og automatiserte bestillingsrutiner.
Kvalitetssikring av sterilforsyningskjeden er viktig av hensyn til pasientsikkerheten. Det skal være full sporbarhet fra et instrument blir levert inn til skitten lagerheis, dekontaminert, levert til ren lagerheis, pakket, sterilisert, til det sendes til sterilt hovedlager slik at prosessene kan spores og bidra til prioritering når dette er nødvendig, med integrasjon mot de ulike randsystemene som brukes i Helse Vest.
Det pågår og er planlagt en rekke byggprosjekt knyttet til sterilforsyning. Byggprosjektene styrer tidsrammen for innføring av fagsystemet i helseforetakene. Det er klare avhengigheter mellom bygg og oppstart av nye IKT-løsninger. Tidspunkt for innføring beror også på tilgjengelige ressurser i de ulike helseforetakene og Helse Vest IKT AS.
Anbud id:
734198
 • Sted:
  Volda, Bergen Kinn, Etne, Sveio, Bømlo, Stord, Fitjar, Tysnes, Kvinnherad, Ullensvang, Eidfjord, Ulvik, Voss, Kvam, Samnanger, Bjørnafjorden, Austevoll, Øygarden, Askøy, Vaksdal, Modalen, Osterøy, Alver, Austrheim, Fedje, Masfjorden, Gulen, Solund, Hyllestad, Høyanger, Vik, Sogndal, Aurland, Lærdal, Årdal, Luster, Askvoll, Fjaler, Sunnfjord, Bremanger, Stad, Gloppen, Stryn  Vis alle
 • Registrert:
  Fredag 25. Juni 2021

Lignende oppdrag i Møre og Romsdal, Vestland

6 anbud