Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Vestfold og Telemark

Formidlede anbud
 • 7653
  Siste år
 • 1446
  Siste 3 mnd
 • 453
  Aktive nå
Vestfold og Telemark
Avsluttet

Kvalitetssikring lager og brønn ? teknisk og kost

Gassnova har, ved ressurser fra (Owners Engineer), gjennomført studier av geologisk lager, boring og brønn for lagring av CO2 fra Kårstø i Utsira Sør. Dette arbeidet forventes ferdigstilt i slutten av august. Prosjektet ser behov for en uavhengig verifikasjon/kvalitetssikring (Independant Project Review, IPR) av det arbeidet Owners Engineer har utført.
Verifikasjonen/kvalitetssikringen skal dokumenteres i en rapport. Rapporten vil inngå i en eventuell ?Søknad om geologisk lagring? til myndighetene.
Det er planlagt tilsvarende arbeid for lagring av CO2 fra Mongstadprosjektet og arbeidet vil også omfatte verifikasjons/kvalitetssikring av dette arbeidet når det blir ferdigstilt. Dette arbeidet vil være opsjon til denne avtalen.
Tidsplanen for Monstadprosjektet forventes å bli klar i løpet av høsten 2009. Til dette arbeidet skal det også utarbeides en rapport tilsvarende den som blir laget for Kårstøprosjektet.
Det tas sikte på å inngå kontrakt med en leverandør som dekker alle nødvendige kompetanseområder, og som har eget dokumentert kvalitetssikringsverktøy/-metode.
Følgende arbeid ønskes kvalitetssikret/verifisert:
- geofysiske/geologiske vurderinger
- oppbygning av reservoarmodell/reservoar simuleringer
- produksjonsteknologi (uten strømningstekniske analyser som dekkes via Gassco sine studier hos IKM)
- brønndesign, boring og komplettering av injeksjonsbrønner
- Oppdraget vil også kunne omfatte kvalitetssikring av andre alternativer. Dette vil være opsjoner til avtalen.
Anbud id:
62293
 • Sted:
  Porsgrunn
 • Registrert:
  Fredag 21. August 2009

Lignende oppdrag i Vestfold og Telemark

6 anbud