Entreprenør, Murer, Snekker, Vanntetting i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1301 Siste år
347 Siste 3 mnd
119 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Lademoen kirke - Rehabilitering yttervegger

Registrert Dato: Torsdag 18. April 2013

Fasadene på Lademoen kirke må rehabiliteres. Kirka ble innviet i 1905 og er Trondheims nest største kirke. Bygningen er underlagt Riksantikvaren og reparasjonsarbeidene skal utføres på antikvarisk korrekt måte. Kirka ligger på Lademoen i Trondheim (ved krysset Innherredsvn/Anders Buens gate) og har stor kulturhistorisk verdi.
Ytterveggene er utført i råkopp naturstein med innvendig del av teglstein som er pusset ?delvis med dekorerte flater. Det er tidligere utført reparasjoner (2007 ? 2009) med tanke på å få stoppet vanninntrengingen i veggene. Resultatet av disse arbeider er ikke tilfredsstillende.
I ettertid viser det seg at det er en god del fugereparasjoner som ikke er utført i henhold til beskrivelsen og derfor ikke holder vannet ute.
Arbeidene vil omfatte reparasjon av skader i murverket - hovedsakelig skader i en del fuger. Korrekt utførelse er viktig og vil bli nøye sjekket etterhvert.
Arbeidene skal utføres etter spesifisert prosedyre ? som generalentreprise.
Tilbyder skal dokumentere at han er i besittelse av den nødvendige faglige kompetanse og erfaring innen de aktuelle fagområder
Erfaring: Fra tilsvarende oppdrag med verneverdige bygninger og erfaring fra relevante oppdrag og annen relevant erfaring.
Kompetanse: CV for nøkkelpersonell både vedkommende personer som skal lede arbeidet og som skal utføre det aktuelle arbeidet på stedet. Oversikt over faglig kompetanse i form av utdannelse og erfaring, samt referanser, må oppgis.
Tildelingskriteriene som benyttes er en fordeling på 50% vekt på pris og 50 % på øvrige kriterier, dvs erfaring 30% og kompetanse 20%.
Arbeidene vil bli igangsatt uke 31 (etter fellesferien). Det er en forutsetning /et forbehold at finansieringen går i orden.
Areal yttervegger er ca. 1130 m2

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Murer, Snekker, Vanntetting

Bygningen, Bygninger, Fuger, Naturstein, Pris, Reparasjon, Reparasjoner, Teglstein

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Torsdag 23. Mai 2013