Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Langhus barnehage, totalentreprise

Ski kommune skal bygge ny 5-avdelings barnehage, for inntil 109 barn 0-6 år. Bruttoareal er på ca 1000m2. Det er prosjektert 5 baser, fellesareal med nivåforskjeller, samt personalareal. Teknisk rom er plassert under bygget, med rampe ned til inngangen.
Bygget skal oppføres i massivtre, med passivhus-standard, hvor hovedkonstruksjonen og synelige innvendige vegg- og himlingsoverflater er i massivtre.
Prosjektet er et innovasjonsprosjekt, i regi av Green World as, hvor forprosjekteringen støttes av Innovasjon Norge. Prosjekteringsteamet innehar spisskompetanse på området, og det er vesentlig at tilbyder besitter vesentlig kompetanse innen bygg i massivtre og bygg med passivhusstandarden slik at byggets intensjon blir ivaretatt. Leverandør skal utarbeide skissetegninger og dokumentasjon som en del av tilbudet. Dokumentasjonen skal angi tilbudt kvalitet og funksjon i den grad dette kommer frem av krav i konkurransegrunnlaget. Tilbudet må inneholde et kvalitetsnivå som tilfredsstiller alle offentlige krav og påbud knyttet til bygget etter ferdigstillelse.
Anbud id:
134482
  • Sted:
    Nordre Follo
  • Registrert:
    Torsdag 17. Februar 2011

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud