Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4741 Siste år
1229 Siste 3 mnd
435 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Langhus barnehage, totalentreprise

Registrert Dato: Torsdag 17. Februar 2011

Ski kommune skal bygge ny 5-avdelings barnehage, for inntil 109 barn 0-6 år. Bruttoareal er på ca 1000m2. Det er prosjektert 5 baser, fellesareal med nivåforskjeller, samt personalareal. Teknisk rom er plassert under bygget, med rampe ned til inngangen.
Bygget skal oppføres i massivtre, med passivhus-standard, hvor hovedkonstruksjonen og synelige innvendige vegg- og himlingsoverflater er i massivtre.
Prosjektet er et innovasjonsprosjekt, i regi av Green World AS, hvor forprosjekteringen støttes av Innovasjon Norge. Prosjekteringsteamet innehar spisskompetanse på området, og det er vesentlig at tilbyder besitter vesentlig kompetanse innen bygg i massivtre og bygg med passivhusstandarden slik at byggets intensjon blir ivaretatt. Leverandør skal utarbeide skissetegninger og dokumentasjon som en del av tilbudet. Dokumentasjonen skal angi tilbudt kvalitet og funksjon i den grad dette kommer frem av krav i konkurransegrunnlaget. Tilbudet må inneholde et kvalitetsnivå som tilfredsstiller alle offentlige krav og påbud knyttet til bygget etter ferdigstillelse.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere