Anleggsgartner, Entreprenør, Murer, Steinlegger i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2301 Siste år
687 Siste 3 mnd
321 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Legge belegningssten og bygge en hagemur

Registrert Dato: Mandag 28. September 2009

Jeg ønsker tilbud på å legge belegningssten på gårdsplassen, samt bygge en hagemur. Det kan gis tilbud på en av jobbene eller begge (at samme firma utfører begge jobbene er å foretrekke):

1. Bygge hagemur i leca, ca. 10 m lang ca 1.40 m høy. Muren skal bygges i lett skrånende terreng, og antakelig vil det være penest om muren bygges i "etasjer". Muren skal også være en forstøtningsmur, og må armeres slik at det kan fylles ut masse inntil (ca 60 cm). Det står igjen 2 stubber, disse må freses bort. Muren skal pusses. Det ønskes forslag til en enkel men pen avslutning av muren på toppen.

2. Legge belegningssten (eks. gråmix) på ca 60 kvm gårdsplass. Det må avsluttes med asfalt i en stripe på ca. 50 cm mot veien. Noe skrånende terreng. Det ligger delvis asfalt (størstedelen), singel, sement og noe plen fra før. Etter nærmere avtale, kan jeg helt eller delvis fjerne asfalt og sement selv. Det vurderes også å utvide prosjektet med kantsten med belysning langs oppkjørselen.

Arbeidet er planlagt utført våren 2010. Høy kvalitet forventes. Det er ønskelig med referanser på arbeider som er noen år gamle, og solide firmaer (helst AS) som kan stille garanti for jobben i ettertid foretrekkes.

Ta kontakt for mer utfyllende informasjon, eventuelt befaring.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere