Elektriker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1350 Siste år
349 Siste 3 mnd
87 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Legge delvis nytt, skjult elektrisk anlegg

Registrert Dato: Onsdag 14. April 2010

Jeg pusser opp i leiligheten min på Tøyen i Oslo.

Kursene til kjøkken og bad skal beholdes som de er.

Se på plantegningen hvordan resten er tenkt. Forklaring til tegningen:

Tegningen er ikke nødvendigvis i nøyaktig målestokk. Rommen er ca 4x4 / 4x4 og 4x2 meter. Veggene er med unntak av noe mur kledd med trepanel det kan freses spor i. Når det elektriske er lagt på plass vil det bli skrudd opp gipsplater over trepanelet, før kontakter o.l. monteres utenpå.

Strøm kommer inn fra naborom oppe ved taket der det er en oransje strek inn i rommet nede til venstre. TV kommer inn oppe ved taket der det er markert med grønn strek inn i rom B.

Dører er markert med gule streker. Vinduer er markert med rose streker. Murvegger er markert med rødt. I rom B er det, markert med turkis, stukkatur rundt taket. Tallene markerer antall dobbelkontakter og ca hvor de skal være. Stjerner markerer lysbrytere og blå streker markerer til hvor de skal virke.

I rom A skal det være én bryter som skrur av og på lyspunkter i hvert av hjørnene samtidig. Det trekkes ledninger rundt til de avmerkete stikkontaktene. Et mulig problem er murveggen som er markert med rødt. For å legge skjult må nødvendigvis de andre veggene brukes for å skjule ledninger frem til punktet nærmes murveggen.

I rom B skal det være tre dobbeltkontakter, og en enkeltkontakt oppe ved taket. Denne enkeltkontakten skal styres av lysbryteren som markert med stjerne.

I rom C skal det monteres en lysbryter som fungerer på et punkt i taket. Her må det bores et lite hull i gipsplatene i taket og strekke til veggen. Dobbeltkontakter som beskrevet med tall.

Der det er markert med tre dobbeltkontakter erstattes en av dobbeltkontaktene med en trippel euro-kontakt. På disse to punktene skal det også monteres et TV-uttak. TV kommer inn i disse rommene fra der det er markert med grønn strek i rom B.

Spesifiser evt hva av tilbudet som er materiell og hva som er arbeid, og hva slags materiell som vil bli brukt. Jeg vil evt bruke egeninnkjøpte stikkontakter fra Elko.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere