Rørlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

959 Siste år
257 Siste 3 mnd
63 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Legge vann og avløp fra stue, under gang-gulv, til bad

Registrert Dato: Mandag 11. Februar 2013

Ønsker å få lagt avløp og kaldt og varmt vann fra stue til bad pga vi ønsker kjøkkenløsning i stuen. Badet har avløp og varmt og kaldt vann som vi ønsker å koble til. For å komme til vannledninger på badet må det taes ned noe som ser ut som en membran-veggplate. Avløpet kan gjerne ledes veldig enkelt rett ned i sluket til dusjen som en midlertidig løsning (trenger ikke pigge opp gulv eller noe slikt).
Mellom badet og stuen er det en gang. For å komme fra badet til gangen må det borres hull i en tykk (antagelig) murvegg som også fungerer som branncellevegg (så dette må vel da søkes om). Det er ikke dør mellom gangen og badet.
Gangen er ca. 120 cm bred. Det er dør inn til stuen fra gangen. Det kan være at det går an å legge vann og avløp under denne dør-terskelen slik at en slipper å borre gjennom enda en murvegg her. Kjøkkenet ønskes da rett innenfor denne døren i stua.
Vann og avløp bør vel legges under eksisterende gulv som er av gamle treplanker / parkett? Dermed blir det nok litt jobb å åpne gulvet også for å få lagt rørene under.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Rørlegger

Avløp, Gulv, Kjøkkenløsning, Murvegg, Parkett, Stue, Vann, Vannledninger

Oslo, Oslo

Avsluttet: Søndag 10. Mars 2013