Elektriker, Flislegger, Murer, Skorsteinsarbeider i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1605 Siste år
336 Siste 3 mnd
93 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Legging av varmekabler, flislegging og montering av peisovn

Registrert Dato: Tirsdag 02. Februar 2010

Arbeidene gjelder en kjellerstue (kjellerrom) og et tilstøtende lite kjellerrom. Kjellerstua er 3.3 x 5.5 meter og det tilstøtende kjellerrommet er 3.3 x 2 m, totalt rett under 25 kvadratmeter.
Gammelt gulv er revet, det er lagt isolasjon (MaxIt gulv) og fiberduk (maxit) og armering (til festing av varmekablene).

Jeg ønsker å få uført; legging av varmekabler (kan muligens limes på duk istedet for festes i armering), sparkling mellom/over kablene og legging av fliser (inkludert fuging selvfølgelig). til slutt må det monteres en peisovn (type Dovre/Cinderella) når fliser har "satt seg". Rør fra peisovn til pipe må inkluderes i pris. Uttak fra peisovn må tas ut bak, og kjøres "rett inn" til pipeløp bak peisovnen.

Minimum bygningshøyde er et poeng (lavt under taket allerede) så hvis arbeidet kan gjøres uten armering til festing av varmekablene er det bra. Trenger ca. 75 W per kvadratmeter. Opplegg (rør fra sikr.skap ned til gulv) til varmekabler er klart, men ny kurs må inn i sikringsskapet (det er det plass til - nytt sikringsskap). Trenger også regulator til varmekablene. Pris for fliser er jo meget variabelt, men regner med at flislegger har avtale med div butikker for rabattert pris.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere