Entreprenør, Kulde & varme, Maskinentreprenør, Rørlegger, Vann & avløp i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

936 Siste år
241 Siste 3 mnd
91 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Levering av fjernvarme til kongsvinger fengsel

Registrert Dato: Tirsdag 14. Juni 2011

Statsbygg eier Kongsvinger Fengsel, avd. Vardåsen og avd. G, med oppvarmet bygningsmasse på ca. 10.800 kvm. Det er ønskelig å inngå kontrakt med leverandør av fjernvarme til oppvarming og tappevann. Den planlagte konkurransens effektbehov utløser ikke konsesjonsplikt for eventuelt fjernvarmeanlegg. Beregnet effektbehov er ca. 1.000 kW. Beregnet energibehov er p.t. ca. 1.200.000 kWh, men det antas at behovet vil kunne øke, bl.a. ved fremtidige byggeprosjekter på eiendommen. Det er en målsetning at minimum 75% av innsatsfaktorene ved varmeproduksjonen er gjenvinnbare. Leveransen skal innebefatte fremføring av fjernvarmerør inn til teknisk rom, inkl. følgearbeider og abonnementsentral. Statsbygg stiller ikke tomtearealer til disposisjonfor etablering av produksjonsanlegg.
Etablering av infrastruktur/leveranse av fjernvarme ønskes igangsatt snarest mulig etter kontrahering. Statsbygg inngår kontrakt på vegne av Krinimalomsorgen ved Kongsvinger Fengsel, som vil være leverandørens abonnent. Avtaleperioden vil være 5 år, med mulighet for opsjon i 3 + 2 år.
Det forutsettes at personer som skal jobbe innenfor fengslets område, har plettfri vandel og kan fremvise uttømmende politiattest.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere