Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bemanning i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Levering av vikarer til barnehage og SFO

Oppdragsgiver ønsker gjennom denne konkurransen å inngå kontrakt om levering av Innleie av pedagogisk personell til barnehager og sfo. Oppdragsgiver vil for å sikre seg nødvendig tilgang på kvalifisert barnehagepersonell inngå en parallell rammeavtale med tre ulike leverandører, dersom det er tilstrekkelig antall egnede leverandører og tilbud.
De leverandørene som får tildelt kontrakt vil bli satt opp på en rangert liste med utgangspunkt i den rekkefølgen som vurderingen av tildelingskriteriene gir, jft punkt 5 i konkurransegrunnlaget. Tildeling av oppdrag vil deretter skje i samsvar med denne listen.
Kontrakt om leie av barnehagelærere og annet pedagogisk personell til barnehager kommer i tillegg til kommunens egen rekruttering og egen vikarbase. Kontrakten er ikke til hinder for at oppdragsgiver kan foreta midlertidige ansettelser i henhold til lov om arbeidsmiljø i kortvarige engasjement, for eksempel i forbindelse med permisjoner, ferier og lignende.
Tildeling av oppdrag vil deretter skje i samsvar med denne listen og innenfor den kapasitet den enkelte leverandør til enhver tid har. Det vil maksimalt bli gitt en frist på seksti – 60 - minutter fra forespørsel er gitt til positiv eller negativt svar på henvendelsen må foreligge. Etter dette står oppdragsgiver fritt til å kontakte leverandør som er rangert under på listen.
Leverandøren skal i sin månedlige statistikk rapportere på omfanget av bestillinger som ikke blir imøtekommet av leverandør.
.
Anbud id:
523545
  • Sted:
    Stavanger
  • Registrert:
    Tirsdag 15. Mai 2018