Elektriker i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

273 Siste år
55 Siste 3 mnd
12 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Lite elektriker oppdrag i ottestad

Registrert Dato: Fredag 08. Februar 2013

Kontakter på kjøkken, endring fra 20A til 25A og regulator Villavent m. M.

Vi bytter kjøkken. I uke 08 har vi derfor behov for noe elektrikerarbeid. Mandag 18. Febr fjerner vi gammelt kjøkken. El arbeid bør derfor utføres i løpet av tirsdag 19. Febr – onsdag 20. Febr. Deretter setter vi selv på plass et nytt kjøkken.

Følgende elarbeid er ønsket:
1.
Ny kontakt i skaphylle for micro-ovn. Se bilde 01 med tegning fra IKEA. På veggen under skapet som skal romme micro-ovnen finnes i dag en dobbelkontakt, så jeg antar man kan føre strøm i veggen til en ny kontakt.
2.
Ny kontakt for ventilator skjult i ventilatorhetten. Se bilde 02 med tegning fra IKEA. På veggen til venstre for den nye ventilatoren finnes allerede en dobbelkontakt, så jeg antar man kan føre strøm i veggen til en ny kontakt.
3.
Dagens Villavent ventilator (fra 1986), se bilde 03, 04, 05, 06, på kjøkkenet skal kasseres og erstattes med den ny som tar luften rett ut. Villavent viften på loftet skal fortsatt trekke luft fra 2 bad. I dagens kjøkkenvifte finnes det av / på-bryter, samt trinnløs regulering / hastighetsregulator for avtrekkseffekt på vifta på loftet. Denne funksjon må derfor erstattes med en ’ hastighetsregulatoren-boks’ for vifta på loftet. Jeg antar en slik boks ikke er større en at den kan sitte på veggen ved siden av den nye ventilatoren. Jeg forutsetter at elektriker har kunnskap om hvilken ’hastighetsregulatoren-boks’ som kan brukes, men ønsker den diskre montert på veggen. Vifta er av type Villavent VG-4 se foto 06. Hablikk Hamar (62525552) er lokal representant for Villavent og jeg har reservert en regulator der som skal passe til VG-4. Jeg kan evt. Hente den dersom elektrikker ikke har et bedre forslag til regulator.
4.
Ny plateovn blir IKEA FOLKLIG Induksjonstopp med booster. Ifølge instruksen på http: / / *** Linken er fjernet *** Ikea. Com / no / no / catalog / products / 40222829 / Der står det at det kreves 25A. Dagens kurs til ovnen har 20A. Se bilde 07, 08, 09. Holder det kun å oppgradere kursen i sikringskapet (nytt i 2002 og ligger i veggen bak kjøkken) eller må man trekke ledningen på nytt?
5.
Den nye stekovnen blir IKEA BEJUBLAD. Se http: / / *** Linken er fjernet *** Ikea. Com / no / no / catalog / products / 00245192 / ?query=BEJUBLAD Slik jeg forstår det trenger denne en egen jordet 16A stikkontakt. Jeg antar denne også må legges opp bak IKEA ’ovnskapet’. Ny kurs?

Ta kontakt hvis du trenger mer info. Avtal gjerne tid for å se kjøkkenet. Legger også med bilder som viser kjøkkenet slik det er idag før det fjernes – bilde 10 og 11 - til orientering.

Ønsker et tilbud på eljobben / arbeid og estimat på el-materiale som vil medgå slik at vi ser hva som utgjør de ulike delene av en totalprisen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere