Elektriker i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

269 Siste år
69 Siste 3 mnd
28 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Liten elektrikerjobb

Registrert Dato: Mandag 05. Juli 2010

I forbindelse med oppussing av kjøkkenet på hytta ble de meste av ledninger, kontakter, lys og brytere fjernet. Vi ønsker nå å få montert nytt opplegg. Hytta har adresse Strandskogen, Østerøya, Sandefjord. Parkering ca 50 meter fra hytta med sti og trapper den siste biten.

Kort beskrivelse:
Montere 7 dobbeltkontakter og ett lyspunkt med bryter. Utgjør alt ca 10-20 meter ledning. Ca 5 veggjennomføringer. Utenpåliggende anlegg. 16A.

Detaljert beskrivelse:
Hytta er bygd på slutten av sekstitallet og eksisterende elanlegg er sannsynligvis fra den tiden, med noen ettermonteringer etter det. Hovedsikring på 25 ampere. Sikringsskap med to kurser (skrusikringer), en på 16 ampere og en på 10 ampere. 10A-kursen går til soverom og stue. 16A-kursen gikk til kjøkkenet. Utenpåliggende elanlegg. Dagens kontakter i stue og soverom er uten jord, på kjøkkenet var det jordet. Hele hytta er på ca 55 kvm, kjøkkenet er på ca 2x2,5 meter.

Jobben omfatter:
1) Legge ny ledning fra sikringsskap til kjøkken ca 4-6 meter.
2) Montere 4 dobbeltkontakter på kjøkkenet (en ved vvtank, en ved gulv venstre side, en oppe på vegg venstre side og en over benk på høyre side.).
3) Montere lyspunkt i taket på kjøkkenet med bryter ved dør.
5) Fra kjøkken, venstre side skal det gå ledning gjennom vegg fra kjøkken til stue for å gi strøm til en dobbeltkontakt ved gulvet i stue.
6) Fra kjøkken, høyre side skal det gå ledning gjennom vegg fra kjøkken til stue for å gi strøm til en dobbeltkontakt ved gulvet i stue.
7) Montere dobbeltkontakt i boden, ca 1 meter fra sikringsskapet (gjennom vegg).

Ønsker jobben utført så fort som mulig!

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere