Arkitekt, Prosjektleder i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

861 Siste år
630 Siste 3 mnd
51 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Litteraturpaviljong bokmessen i Frankfurt 2019

Registrert Dato: Fredag 19. Januar 2018

Invitasjon
Norge skal være gjesteland på bokmessen i Frankfurt i 2019, 16.-20. oktober. Prosjektet Norge som gjesteland på bokmessen i Frankfurt («Gjestelandsprosjektet») innebærer tilstedeværelse og kulturaktiviteter i hele det tyskspråklige området i hele 2019.
Gjestelandsprosjektet er et av de største prosjektene innen norsk kultureksport noensinne. Prosjektet er finansiert av regjeringen ved tre departementer, samt gjennom midler fra organisasjoner i norsk bokbransje, private stiftelser og næringsliv.
NORLA organiserer prosjektet på vegne av Norge. NORLA, Norwegian literature abroad, er eksportorganet for norsk litteratur.
NORLA gjennomfører en 1-trinns åpen plan- og designkonkurranse for konsept og design av paviljongen Norge skal ha som gjesteland på bokmessen i Frankfurt i 2019. Paviljong i denne konkurransen henspiller ikke til et frittstående bygg, men et rom med interiør bestående av en eller flere konstruksjoner som skal bygges inne under tak. Paviljongen skal bygges inne i en hall på messeområdet i Frankfurt. Hallen er på 2300 m2. Forslag til design og konsept handler dermed om å fylle denne hallen på best mulig måte.
Plan- og designkonkurransen skjer i samarbeid med stiftelsen Design og arkitektur Norge, DOGA. Norske arkitekters landsforbund (NAL) er konkurranseteknisk funksjonær og jurysekretær.
Den fysiske byggingen av paviljongen er ikke en del av denne utlysningen. Byggingen utlyses separat. Gjennomføringen og byggingen av paviljongen vil foregå i tett dialog med vinnerteamet.


Referansenummer:  435

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift