Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Ma2245/09n kjøp av steinway flygel i Oslo

Formidlede anbud
 • 0
  Siste år
 • 0
  Siste 3 mnd
 • 0
  Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Ma2245/09n kjøp av steinway flygel

KORK (Kringkastingsorkestret) har en helt sentral plass i norsk musikkliv og står for en allsidighet og en anvendelighet som er unik i Norge i dag. Som en levende kunstformidler er orkesteret med på å markere og opprettholde NRKs egenart som allmennkringkaster med spesielt ansvar for den skapende norske virkelighet - KORK er hele landets orkester.
KORK, som vil bli den hyppigste bruker av flygel i NRKs Store studio, vil anmode om at et nytt flygel må være av merket Steinway Sons modell D-274. Kravet om fabrikat og modell er velfundamentert og begrunnes i kunstneriske årsaker. Videre er kravet i tråd med NRKs behov.
Vi ber om pristilbud på ett konsertflygel Steinway modell D-274 inklusive hensiktsmessig frakt, nødvendige forsikringer, klargjøring av instrumentet og annet nødvendig for å ferdigstille en komplett leveranse.
Vi ber også om pris på innbytte av vårt Steinway flygel modell S S 0-274 nr.498.640
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
http://no.mercell.com/m/Permalink/Tender.aspx?id=21367895
Anbud id:
61264
 • Sted:
  Oslo
 • Registrert:
  Onsdag 12. August 2009
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud