Regnskap i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

129 Siste år
34 Siste 3 mnd
14 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

MA2534/12E Revisjonstjenester for NRK AS

Registrert Dato: Torsdag 06. Desember 2012

MA2534/12E Revisjonstjenester for NRK AS.
NRK AS (NRK) er et aksjeselskap der alle aksjene eies av Staten. Generalforsamlingen er Kulturdepartementet ved Statsråden. NRK er et konsern bestående av morselskapet NRK og det heleide datterselskapet NRK Aktivum AS.
NRK produserer og distribuerer programmer fra hovedkontoret på Marienlyst, fra regionsentralene i Tromsø, Trondheim og Bergen med tilhørende 9 distriktskontorer, og fra Sápmi.
NRK (morselskapet) fikk et overskudd på 44 millioner kroner i 2011. For konsernet ble overskuddet 39 millioner kroner i 2011. Samlede driftsinntekter i NRK var 4 904 millioner kroner i 2011, mens samlede driftsinntekter i konsernet var 4 950. I 2011 var gjennomsnittlig antall ansatte 3 730, mens det i konsernet var 3 756.
For ytterligere informasjon om NRK se *** Linken er fjernet *** />NRKs organisering av regnskapsfunksjonen
NRK (morselskapet) er organisert med regnskaps- og lønnsavdeling på Marienlyst samt regnskaps- og lønnsansvarlige på alle distriktskontorer, regionsentralene og Sápmi. Hovedansvaret for regnskap og lønn er på Marienlyst. Noe regnskaps- og lønnsarbeide utføres på distriktskontorene. Kringkastingsavgiften håndteres av Lisensavdelingen i Mo i Rana. All regnskapsføring i NRK skjer i en og samme hovedbok.
Se nærmere informasjon i konkurransedokumentene.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
4 årig rammeavtale for revisjon

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Regnskap

Rammeavtale, Regnskap, Regnskapsføring

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 30. Januar 2013