Bilverksted, Elektriker, Mekaniske verksteder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2072 Siste år
524 Siste 3 mnd
152 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

MA2554/12 Lydbuss

Registrert Dato: Onsdag 05. Desember 2012

NRK planlegger anskaffelse av en større lydbuss. Denne lydbussen vil jobbe med musikkopptak, radio og tv sendinger. Lydbussen vil være stasjonert i Trondheim, men jobbe over hele landet. 
En av de viktigste delene ved bygging av en slik lydbuss er akustikken og lydisolasjon av kontrollrommet. NRK gjør produksjoner i ofte støyende omgivelser og ønsker så bra arbeidsforhold som mulig. 
Det vil jobbe opp til fire personer i kontrollrommet og det vil ved enkelte anledninger også jobbe en til to med enkel videoproduksjon i gangen mellom kontrollrom og maskinrom. 
Alt av utstyr må kunne fungere i varierende klimaforhold fra kalde vintertemperaturer til varme sommerdager.
NRK forutsetter at de som bygger en slik lydbuss har den rette kompetanse for å planlegge, bygge, installere og test en slik lydbuss. 
Nødvendig brukeropplæring, vedlikeholdsopplæring, oppgraderinger og reservedeler skal være listet som en del av tenderet.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere