Entreprenør, Flislegger, Gulv, Maler i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5113 Siste år
3978 Siste 3 mnd
298 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Malertjenester, rammeavtale

Registrert Dato: Mandag 19. April 2021

Anskaffelsen er estimert til å være over EØS-terskelverdi. Estimatet er ikke bindende for oppdragsgiver. Behovet er usikkert. Historisk sett har oppdragsgiver handlet for NOK 3 000 000,- eks. mva. per år de siste årene. Volumet kan variere både opp og ned, og vil i avtaleperioden være avhengig av blant annet oppdragsgivers behov, aktiviteter, budsjettsituasjon og andre rammefaktorer.
For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.
Deltilbud/grupper
Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget, og ei heller alternative tilbud. Oppdragsgiver har vurdert å dele opp oppdraget iht FOA §19-4, men har kommet til at det ikke er hensiktsmessig for denne anskaffelsen.Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å anta hele eller deler av et tilbud.
Rammeavtale
Anskaffelsen vil bli regulert av vedlagte rammeavtale, med tilhørende seriøsitetsbestemmelser.
Rammeavtalen har en varighet fra og med 2021-06-11 til og med 2023-06-10 med mulighet for oppdragsgiver til ytterligere forlengelse i inntil 2 år, med 12 måneder av gangen.
Oppdragsgiver vil inngå avtale med 1 leverandør.
Oppdragsgiver forventer at tilbyder setter seg inn i avtalebestemmelsene og gjør nødvendige avklaringer internt slik at man er klar til å signere kontrakten dersom man blir tildelt kontrakt.


Referansenummer:  21067

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift