Maler i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

186 Siste år
73 Siste 3 mnd
13 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Maling av maria fegthsgate borettslag, drammen.

Registrert Dato: Mandag 19. April 2010

Maling av Maria Fegthsgate borettslag, Drammen.

Vi ønsker seriøst firma som kan gjennomføre: Fjerning av mose på takene, rensing av takrenner, vasking av husene og maling/beising av alle husene i borettslaget.

Maria Fegthsgate borettslag har 48 leiligheter fordelt på fire hus (12 leiligheter i hver). I tillegg er det en stor bod og to avfallshus. Større verandaer i trykkimpregnert materiale ble oppført for ca 10 år siden. Hvert av de fire husene består av ca 670 m2 (brutto) panelflate. Behandling av utgangsdører (24 stk), verandadører (48 stk), vinduer (ca. 300 stk), tilhørende karmer/dørkarmer/dørterskler og grunnmur over bakken skal også inngå i tilbudet. Verandaene har en golvflate på ca. 7 m2, og her skal alt med unntak av golv behandles. Avfallshusene er i en etasje bygd i tre uten grunnmur, mens boden er et garasjebygg med grunnmur på markplate. Disse tre bygningene har en samlet (brutto) panelflate på ca 130 m2. Totalt antall m2 (brutto) panelflate antas å være 2800 m2, pluss de beskrevne verandaene. Tilbyder står selv ansvarlig for å beregne omfanget av oppdraget.

Beslag, takrenner og nedløp, samt golv på verandaene skal ikke behandles og de skal heller ikke tilsøles.

Tilbudet skal også inkludere stillaser/lift og annet som måtte være nødvendig for utførelse av oppdraget.

Tilbudet skal være spesifisert, og det skal være angitt om det skal brukes underentreprenører på deler av arbeidet. Maria Fegthsgate borettslag kommer ikke til å dele oppdraget mellom flere tilbydere.

Borettslaget ønsker at grunnfargen skal være den samme som nå, men at listverk som i dag er mørkt, skal få en noe lysere farge. Tilbyder må angi antall strøk som tilbudet innebærer. Tilbyder må også angi hvilke type produkter og fabrikat som vil bli brukt, og garantere at disse fungerer sammen med de produktene bygningene allerede er behandlet med.

Tilbudet skal angi når arbeidet vil bli påbegynt og avsluttet. Hele arbeidet må sluttføres i løpet av sommeren 2010.

Arbeidets skal utføres i henhold til Norsk standard. Kontrakt vil følge Norsk standard og betalingsbetingelser så langt det passer.

Framdriftsplan for denne utlysningen:
Denne utlysninger er lagt ut 17.04 og vil bli liggende ute til 03.05.2010.
De som ønsker å legge inn tilbud må melde sin interesse innen mandag 26.04 da det vil bli avholdt felles befaring hvor borettslagets prosjektgruppe vil være tilstede for å svare å spørsmål.
Tilbudsfrist er 2. mai 2010 kl. 23.59. Tilbudet sendes på e-post.
Styret i borettslaget vil velge leverandør innen 13. mai 2010.

Vi stiller krav om at firmaene som skal legge inn anbudet på hovedjobben, skal kunne legge fram attester fra tilsvarende jobber, skatte og avgiftsattest. Firmaet må også kunne dokumenter at de ikke bruker svart arbeid eller driver sosial dumping.

Befaring mandag 26.04.2010 fra 18.00 til 20.30 i Maria Fegthsgate 2, 8, 14 og 20. Om det blir gjort avklaringer på denne befaringen som ikke framgår av innbydelsen så vil avklaringene bli sendt ut til alle som har meldt sin interesse i løpet av 27.04.2010.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere