Catering i Rogaland
Formidlede anbud
-
0Siste år
-
0Siste 3 mnd
-
0Aktive nå
Rogaland
Avsluttet
Meieriprodukter
Helse Vest ønsker tilbud på totalleveranse av meieriprodukter til bruk ved de ulike institusjonene i Helse Vest.
Matproduksjonen ved de ulike institusjonene i Helse Vest omfatter produksjon av mat til de ulike sykehusene, kantinedrift, catering og produksjon av mat ved mindre institusjoner. De ulike kjøkkenene i Helse Vest spenner fra storproduksjonskjøkken som leverer mat til flere tusen personer daglig til små kjøkken ved mindre institusjoner som leverer mat til 10 personer daglig. Det er derfor viktig å oppnå et varesortimentet med stor spredning i enhets og forpakningstørrelser slik at sortimentet ivaretar alle institusjonene i Helse Vest.
Enkelte av helseforetakene i Helse Vest benytter allerede en rekke økologiske produkter i dag som er oppgitt i Del 2? Vedlegg 1 - Prisskjema. Helse Vest ønsker imidlertid å øke andelen økologiske produkter som benyttes i foretakene. Helse Vest ønsker derfor tilbud på økologiske alternativer til øvrige ordinære produkter.
Dersom Helse Vest i avtaleperioden benytter økologiske alternativer må tilbyderen påregne at volumene for ordinære produkter oppgitt i Del 2? Vedlegg 1 Prisskjema reduseres tilsvarende. i hvilken grad økologiske alternativer vil bli benyttet vil avhenge av de budsjettmessige rammene i foretaket.
i tillegg til de produktene som er listet opp i Del 2? Vedlegg 1 Prisskjema ønsker Helse Vest at kontrakten også omfatter tilbyderens øvrige sortiment vedrørende tilsvarende meieriprodukter som er nevnt i Del 2? Vedlegg 1 Prisskjema.
Helse Vest har i Del 2 - Vedlegg 3 Leveringssteder spesifisert hvilke lokasjoner som skal forsynes, leveringshyppighet og tidspunkt for levering. Hvilke dager levering skal gjennomføres og nøyaktig tidspunkt for levering vil bli avtalt med leverandør etter gjennomført konkurranse.
Varegruppen «Smør» i Del 2? Vedlegg 1 Prisskjema vil først bli omfattet av avtalen fra 16. 01. 2016
Vi viser for øvrig til Del 2 Vedlegg 2? Kravspesifikasjon for mer detaljert informasjon.
Se vedlagte dokumenter Del 2 - Vedlegg 1 Prisskjema, Del 2 - Vedlegg 2 Kravspesifikasjon, samt Del 1 - Konkurranseregler for mer informasjon.
Matproduksjonen ved de ulike institusjonene i Helse Vest omfatter produksjon av mat til de ulike sykehusene, kantinedrift, catering og produksjon av mat ved mindre institusjoner. De ulike kjøkkenene i Helse Vest spenner fra storproduksjonskjøkken som leverer mat til flere tusen personer daglig til små kjøkken ved mindre institusjoner som leverer mat til 10 personer daglig. Det er derfor viktig å oppnå et varesortimentet med stor spredning i enhets og forpakningstørrelser slik at sortimentet ivaretar alle institusjonene i Helse Vest.
Enkelte av helseforetakene i Helse Vest benytter allerede en rekke økologiske produkter i dag som er oppgitt i Del 2? Vedlegg 1 - Prisskjema. Helse Vest ønsker imidlertid å øke andelen økologiske produkter som benyttes i foretakene. Helse Vest ønsker derfor tilbud på økologiske alternativer til øvrige ordinære produkter.
Dersom Helse Vest i avtaleperioden benytter økologiske alternativer må tilbyderen påregne at volumene for ordinære produkter oppgitt i Del 2? Vedlegg 1 Prisskjema reduseres tilsvarende. i hvilken grad økologiske alternativer vil bli benyttet vil avhenge av de budsjettmessige rammene i foretaket.
i tillegg til de produktene som er listet opp i Del 2? Vedlegg 1 Prisskjema ønsker Helse Vest at kontrakten også omfatter tilbyderens øvrige sortiment vedrørende tilsvarende meieriprodukter som er nevnt i Del 2? Vedlegg 1 Prisskjema.
Helse Vest har i Del 2 - Vedlegg 3 Leveringssteder spesifisert hvilke lokasjoner som skal forsynes, leveringshyppighet og tidspunkt for levering. Hvilke dager levering skal gjennomføres og nøyaktig tidspunkt for levering vil bli avtalt med leverandør etter gjennomført konkurranse.
Varegruppen «Smør» i Del 2? Vedlegg 1 Prisskjema vil først bli omfattet av avtalen fra 16. 01. 2016
Vi viser for øvrig til Del 2 Vedlegg 2? Kravspesifikasjon for mer detaljert informasjon.
Se vedlagte dokumenter Del 2 - Vedlegg 1 Prisskjema, Del 2 - Vedlegg 2 Kravspesifikasjon, samt Del 1 - Konkurranseregler for mer informasjon.
Anbud id:
280883
-
Registrert:Mandag 16. Desember 2013
Er du interessert i dette oppdraget?
Lignende oppdrag i Rogaland
3 anbud
-
Konfirmasjon 20stkHei. Ønsker pris på Tapas Dette er flere unge som skal spise så det skal ikke være for fancy. Poteter, kjøttboller, scampi, foccacia, kyllingspyd, dadler osv er det konfirmant ønsker. Har du en g...
-
Stavanger
-
Mandag 20. Januar 2025
-
-
Servitører til bryllupTrenger servitører/ryddehjelp til bryllup i Bergen sentrum 07. 06. 2025. Trenger hjelp til å servere mat, rydde og ta oppvask. Bartender er også aktuelt.
-
Bergen
-
Torsdag 2. Januar 2025
-
-
Servitør/ruddehjelp under dåpSkal holde dåp i Åsane kirke 26 januar. 35 gjester ca. Trenger en som kan lage kaffe, rydde vekk fat og ta oppvask.
-
Bergen
-
Lørdag 28. Desember 2024
-