Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Metadata

Anskaffelsen gjelder bibliografiske data i maskinleselig form, metadata, til bruk i norske folke- og skolebibliotek og i Nasjonalbiblioteket. Den ytre rammen for leveransen er dokument som er omfattet av Lov om pliktavlevering. Leveransen skal dekke bibliografiske data for norsk forlagslitteratur, trykte bøker, e-bøker, lydbøker og lærebøker/læringsressurser i grunn- og videregående skoler. i tillegg omfatter leveransen omslagsbilder. Omfanget av leveransen er estimert til ca. 10 000 utgivelser pr år og omfatter ca. 6000 trykte bøker (inkludert noter) fordelt på ca. 50 % faglitteratur og 50 % skjønnlitteratur, ca. 2 500 e-bøker fordelt på ca. 20 % faglitteratur og 80 % skjønnlitteratur, ca. 1 500 lydbøker fordelt på ca. 50 % faglitteratur og 50 % skjønnlitteratur, ca. 500 forlagsutgitte lærebøker/digitale læringsressurser for grunn- og videregående skole og ca. 50 språkkurs. i tillegg omslagsbilder for de samme utgivelsene.
Angitt årlig mengde er utelukkende et estimat basert på tidligere leveranser og er ikke bindende for oppdragsgiver. Oppdragsgivers behov vil variere fra år til år, og faktisk omfang vil derfor kunne variere.
i folke- og skolebibliotekene skal dataene dekke behovet for en fullverdig katalog. Nasjonalbiblioteket skal bruke de bibliografiske dataene til oppfølging av pliktavlevering, produksjon av nasjonalbibliografi og kataloger og i tjenester som gir tilgang til metadata og dokument.
Nasjonalbiblioteket skal ha fulle rettigheter til dataene som kjøpes, inkludert omslagsbildene. Nasjonalbiblioteket skal kunne bestemme hvordan metadata og omslagsbilder skal kunne brukes i Nasjonalbiblioteket, i andre bibliotek og hos andre samarbeidspartnere.
Språket i katalogpostene skal være norsk.
Oppdragsgiver har for øvrig rett, men ikke plikt, til å be leverandøren ettersende, supplere, avklare eller utfylle mottatte opplysninger og dokumentasjon i samsvar med bestemmelsen i foa § 23-5.»
Det vil bli inngått en kontrakt med en varighet på ett år med mulighet til forlengelse i inntil tre år med ett år om gangen, dvs. Med maksimalt 4 års varighet (1+1+1+1).
Anbud id:
645211
  • Sted:
    Rana
  • Registrert:
    Mandag 18. Mai 2020