Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6328 Siste år
4404 Siste 3 mnd
268 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Midtun skole. inneklimatiltak og fasaderehabilitering

Registrert Dato: Mandag 01. Mars 2010

Prosjektet skal gjennomføres i følgende entrepriser:
ARK-01 Bygningsmessige arbeider
RIV-01 Luftbehandlingsanlegg
RIV-02 Sanitær- og varmeanlegg
RIE-01 Elektroinstallasjoner inkl. SD-anlegg
Arbeidene vil bestå av:
Barneskolen ligger i Fana bydel like sør for Nesttun (bydelssentrum). Den har 365 elever og 48 ansatte pr. d.d.
Bruttoarealet for hele skolen utgjør 4126 m2 (BTA) fordelt over fire etasjer og loft, gymsal med to etasjes overbygg og et frittstående bygg kalt "Blåbygget", som er oppført i to etasjer. Hovedbygning og gymsal er oppført i 1926, og er satt opp med dobbel teglsteinsmur som er pusset. De er sammenhengenede med toalettanlegg og takoverbygg imellom. Blåbygget er oppført i 1952, og har 2 etasjer og er satt opp i betong.
Prosjektet omfatter rehabilitering av fasade og innvendige arbeider. Innvendige arbeider omfatter ombygging av Hovedbygning, Gymbygget med SFO på loft og frittstående ?Blåbygg? for SFO.
Fasadearbeidene består i at alle eldre vinduer skal skiftes, takstein på Gymbygget skal skiftes og båndtekking skal monteres på leskur. Maling av yttervegger på Gymbygget og Blåbygget. Etablere drenasje på utside yttervegg langs Blåhuset og nytt nettinggjerde på skoleplassen.
Innevendige arbeider består i at arealer skal ombygges for helseverngodkjenning, brannteknisk oppgradering og utvendig rehabilitering. Garderober i Gymbygget skal totalrenoveres med nye dusjer og toaletter. I tillegg skal det bygges et tilbygg på ca. 35m2 lager under eksisterende takoverbygg.
Ventilasjonsanlegget og elektroanlegget skal oppgraderes og det blir nytt kanalnett i klasserom og oppholdsrom. Det blir nye himlinger i alle korridorer og akustikkflåter i klasserom. Nye gulvbelegg og maling i de fleste rom. Eksisterende skolekjøkken skal rives og nytt skolekjøkken skal installeres, i tillegg skal to stk tekjøkken rives og ett nytt etableres. Det skal leveres ny innredning av arbeidsrom for lærere.
Skolen skal være i drift i hele byggefasen bortsett fra i skoleferiene sommeren 2010, juleferien 2010 samt påskeferie 2011. Nøyaktige datoer er ikke fastlagt ennå da skolen har SFO. SFO har stengt hele juli 2010 og 2011.
Oppstart prosjektering forprosjekt: nov -2009
Oppstart bygging: april - 2010
Ferdigstillelse: juli - 2011