Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Nettverk til norsk tipping as på hamar

I forbindelse med nybygg skal det etableres nytt datasenter. Dette kommer til å bestå av to fullt operative datahaller som skal utstyres for å møte både dagens og morgendagens krav i forholde til moderne drift, kapasitet og kostnadskontroll.
Norsk Tipping vil i tillegg til dette kvalifiseringsgrunnlaget også arrangere konkurranser for andre områder som f. Eks storage, servere etc. i forbindelse med nytt datasenter.
Norsk Tipping as ønsker først å kvalifisere inntil 5 leverandører for å levere tilbud på ny nettverk infrastruktur til det nye datasenteret. Leveransene antas å utføres i Q2-Q4 2011.
Norsk Tipping har i dag en operasjon som kjøres i to forskjellige datahaller med redundans. Disse inneholder løsninger fra en rekke forskjellige leverandører: Cisco, Crossbeam, Trapeze, Ironport, san fra Brocade, disk fra Hitachi, . Servere med følgende operativsystemer aix, Linux, Windows og Solaris. Arbeidsstasjoner har følgende operativsystemer: Windows (xp/7), os x og Linux. Plattformer: database fra Oracle, Jcaps, was, Vertical site, VMware, Citrix.
Dokumentene i denne konkurransen er bare på norsk. Besvarelsen skal være på norsk, svensk eller dansk.
Anbud id:
126903
  • Sted:
    Hamar
  • Registrert:
    Fredag 3. Desember 2010
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Innlandet

1 anbud