Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2227 Siste år
1499 Siste 3 mnd
103 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

NKOM Bredbåndsprosjekter 2020-2021 i Vestfold og Telemark fylkeskommune

Registrert Dato: Mandag 21. September 2020

Vestfold og Telemark fylkeskommune (VTFK) innbyr til konkurranse i forbindelse med bygging av bredbånd. VTFK står som ansvarlig oppdragsgiver og koordinator for det totale prosjektet. Bredbåndsprosjektene i regi av VTFK er et ledd i arbeidet med å oppnå full bredbåndsdekning i hele Vestfold og Telemark fylkeskommune.
Anskaffelsens formål
Bredbåndsprosjektene i regi av VTFK er et ledd i arbeidet med å oppnå full bredbåndsdekning i hele Vestfold og Telemark. Prosjektene skal bidra til utbygging av infrastruktur slik at det blir tilbud om tilgang til Internett for flest mulig husstander/offentlig virksomhet og næringsvirksomhet i de omtalte områdene. Prosjektene tar også for seg oppgradering av eksisterende infrastruktur som del av helheten med bredbåndsdekning. Dette for å kunne handle framtidsrettet.
Vestfold og Telemark fylke har generelt sett en høy dekningsgrad på bredbåndstjenester. Analyser viser at flere kommuner ennå har områder som mangler grunnleggende dekning. VTFK har fått statlig støtte til å fortsatt prosjektere utbygging.
Fremtiden krever høyere kapasiteter og de tjenester som leveres via nettet krever stadig høyere kapasitet. Med bakgrunn i dette vil også VTFK bidra til at det bygges ut framtidsrettede nett med høy kapasitet der det ellers ikke er kommersielt lønnsomt for en utbygger eller leverandør.
Se i tillegg informasjon om konkurransen, i dokument "Kravspesifikasjon".
Anskaffelses verdi og omfang
Anskaffelsens totale offentlige tilskudd er: NOK 60000000.
Spesifisering av tilskudd pr. kommune finnes i egne vedlegg.
Rammeavtalens/avtalens varighet vil være 10 år.


Referansenummer:  20/35

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift