Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Gjerder og Porter, Stålarbeider i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

NOR 004-2019 Konkurranse, Nygårdsparken - Rehabilitering gjerder og porter 2019 - Entreprise smedarbeider

Bergen kommune, Bymiljøetaten innbyr med dette til konkurranse om kontrakt nor 004-2019 i prosjektet «Nygårdsparken, Rehabilitering gjerder og porter 2019 - smedarbeider»
i denne konkurransen benyttes konkurransegjennomføringsverktøyet Mercell. Dette innebærer at all korrespondanse og dokumentleveranser skal skje i dette verktøyet.
Anskaffelsen gjelder for Bergen kommune v/ Bymiljøetaten, og omfatter smedarbeider for rehabilitering av gjerder og porter i Nygårdsparken.
Anleggsgartnerarbeider for rehabilitering av fundamenter for gjerder og porter er egen konkurranse.
nærmere informasjon om prosjektet og kontrakten finnes i "Oppdragsbeskrivelse - konkurransegrunnlagets del ii", jf kapittel a "Orientering om prosjektet".
Som kontraktsbestemmelser gjelder ns 8406: 2009 med de endringer som fremgår av de generelle kontraktsbestemmelsene i vedlagte oppdragsbeskrivelse for prosjektet.
Bergen kommune ved Bymiljøetaten ønsker å rehabilitere gjerder og porter i og rundt Nygårdsparken. De fleste gjerdene rundt Nygårdsparken er allerede rehabilitert, og nå skal siste del rehabiliteres.
Nygårdsparken er en historisk park i engelsk landskapsstil, som de siste 30 år har vært lite tilgjengelig for Bergens befolkning pga at store rusmiljø har hatt tilholdssted i parken. Parken er en viktig grønn lunge i Bergen, og har en historisk verdi. Alle tiltak som utføres i parken, skal underordne seg parkens hovedstruktur og uttrykk.
Alle elementene som inngår i arbeidet er å anse som verneverdige, og arbeidet må ha en standard som tilfredsstiller antikvariske myndigheter.
i enkelte partier vil det være behov for å håndtere vegetasjon, også trerøtter, som kan stå i veien for arbeidene. Det er viktig at vegetasjon og trær / røtter ikke blir skadet ved gjennomføring av arbeidene, og all slik håndtering skal skje i samarbeid med Bymiljøetaten, og absolutt ingen inngrep skal skje før relevant fagperson har godkjent det.
Arbeidene vil foruten selve gjerdene og portene, omfatte stedvis utbedring og tilbakeføring av fundamenter som er knyttet til gjerdene.
Arbeidene blir gjort som delte entrepriser.
Denne anskaffelsen gjelder smedarbeider for rehabilitering av gjerder og porter i Nygårdsparken.
Det er egen anskaffelse for anleggsgartnerarbeid for arbeid med fundament og grunnarbeider.
Gjerdene består av stål, smijern og støpejernselementer.
Støpejernselementene er typisk gjerdestolper (septere) og portstolper.
Fundamentene er typisk av naturstein (skifer).
Det vises også til konkurransegrunnlagets del del i og ii for ytterligere beskrivelse.
Anbud id:
580714
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Lørdag 27. April 2019

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud