Arkitekt, Prosjektleder i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

703 Siste år
212 Siste 3 mnd
55 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

NOR 048-2011 Rehabilitering Fyllingsdalen stadion

Registrert Dato: Tirsdag 04. Oktober 2011

Fyllingsdalen stadion, beliggende ved Oasen senter i Fyllingsdalen bydel, skal rehabiliteres og utvikles til et mer moderne idrettsanlegg. Fotballbanen (hovedbanen) planlegges rehabilitert/ombygget fra grus til kunstgress. I forbindelse med rehabilitering av hovedbanen planlegges også utført grunnarbeider for friidrettsbanen (rundløpebanen). Det er ikke avklart om toppdekke på friidrettsbanen skal reetableres med grus eller fast kunstdekke.
Ballbanen beliggende mellom Fyllingsdalen skole og Ortun skole planlegges ombygget fra grus til kunstgress, og søkes gjennomført samtidig med rehabilitering av hovedbanen.
Rehabilitering av hovedbanen, friidrettsbanen og ballbanen planlegges gjennomført som hovedentreprise for grunnarbeider, baneoppbygging mm. Anskaffelsen av kunstgress og eventuelt kunstdekke utføres som egne entrepriser.
Det planlegges nytt banelys til ballbanen. Eksisterende banelys til hovedbanen vurderes oppgradert, alternativt beholdes banelyset som det er i dag. Behovet for ballfangernett, gjerder og eventuell støyskjerming mot nabobebyggelse skal avklares i prosjekteringsarbeidet.
Prosjektleder skal i samarbeid med hovedentreprenøren være tiltakshavers representant overfor plan- og bygningsmyndigheten gjennom hele anleggsperioden, og stå som ansvarlig søker for tiltaket.
Se vedlegg 1 til konkurransegrunnlag for ytterligere informasjon.
Anslått verdi i NOK er et grovt estimat, avvik kan forekomme.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Ballfangernett, Gjerder, Grunnarbeider, Grus, Kunstgress, Rehabilitering, Støyskjerming

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Fredag 23. Desember 2011