Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

NOR 048-2011 Rehabilitering Fyllingsdalen stadion

Fyllingsdalen stadion, beliggende ved Oasen senter i Fyllingsdalen bydel, skal rehabiliteres og utvikles til et mer moderne idrettsanlegg. Fotballbanen (hovedbanen) planlegges rehabilitert/ombygget fra grus til kunstgress. i forbindelse med rehabilitering av hovedbanen planlegges også utført grunnarbeider for friidrettsbanen (rundløpebanen). Det er ikke avklart om toppdekke på friidrettsbanen skal reetableres med grus eller fast kunstdekke.
Ballbanen beliggende mellom Fyllingsdalen skole og Ortun skole planlegges ombygget fra grus til kunstgress, og søkes gjennomført samtidig med rehabilitering av hovedbanen.
Rehabilitering av hovedbanen, friidrettsbanen og ballbanen planlegges gjennomført som hovedentreprise for grunnarbeider, baneoppbygging mm. Anskaffelsen av kunstgress og eventuelt kunstdekke utføres som egne entrepriser.
Det planlegges nytt banelys til ballbanen. Eksisterende banelys til hovedbanen vurderes oppgradert, alternativt beholdes banelyset som det er i dag. Behovet for ballfangernett, gjerder og eventuell støyskjerming mot nabobebyggelse skal avklares i prosjekteringsarbeidet.
Prosjektleder skal i samarbeid med hovedentreprenøren være tiltakshavers representant overfor plan- og bygningsmyndigheten gjennom hele anleggsperioden, og stå som ansvarlig søker for tiltaket.
Se vedlegg 1 til konkurransegrunnlag for ytterligere informasjon.
Anslått verdi i nok er et grovt estimat, avvik kan forekomme.
Anbud id:
168622
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Tirsdag 4. Oktober 2011