Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

634 Siste år
195 Siste 3 mnd
40 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Norsk romsenter

Registrert Dato: Torsdag 28. Oktober 2010

Tjenestens basisinnhold består av følgende elementer:
1. Bidra i å koordinere opptak og innhenting av GEO FCT-data, og herunder avklare tydelig ansvarsdeling og ansvarsområder for de enkelte GEO FCT-aktørene på feltet. En slik avklaring og arbeidsdeling skal godkjennes av NRS. Det forventes at leverandøren må ta et spesielt ansvar for å koordinere bestilling av spesifikke satellittdata over verifikasjonsområdene, spesielt ovenfor leverandørene av kommersielle satellittdata.
2. Definere første felles GEO FCT-produkt(er), som også inkluderer prosess og algoritme for å generere hvert produkt. Leverandøren skal ha et koordinerende ansvar for utviklingen av skogprodukter, og forventes å ville få et spesielt ansvar for produktutvikling i Tanzania i nær dialog med NRS og tanzanianske aktører.
3. Initiere etablering og operasjon av en HUB som del av det globale GEO FCT-nettverket, med spesiell vekt på leveranse av pre-prosesserte satellittdata til aktører i Tanzania.
4. Sikre distribusjonslinjer for GEO FCT-satellittproduktene til mottakerinstitusjonene i norske samarbeidsland, og herunder spesielt Tanzania.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Leveranse

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 15. November 2010