Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker, Rørlegger, Riving, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
 • 169101
  Siste år
 • 35136
  Siste 3 mnd
 • 6957
  Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Norske ambassaden i Warszawa - K201 Generalentreprise

Prosjektet ligger i 2A Fryderyk Chopin street. Hovedbygningen er en fredet historisk bygning i tre etasjer på ca netto 2000 kvadratmeter. Til eiendommen hører også et ikke-fredet, 180 netto kvadratmeter garasjebygg i to etasjer.
Prosjektets omfang er å utføre som hovedentreprenør det komplette renoverings- og ombyggingsarbeidet, inkludert riving, strukturelle modifikasjoner, tjenester og installasjoner, innvendig finish og innredning basert på design gitt av byggherren. Hovedbygningen må gjennomgå en total innvendig ombygging samt en omfattende utvendig renovering. Kun ytterveggene og konstruksjonselementene i bygget vil stå igjen. Noen endringer i konstruksjonselementene vil også være nødvendig. Statusen til hovedbygningen betyr at prosjektet vil kreve konsultasjoner med de kompetente vernemyndighetene for å sikre at prosjektet holder seg innenfor rammene av listebestemmelsene. Målet med prosjektet er å skape et funksjonelt, representativt og beskjedent bygg som presenterer Norge på en moderne, kvalitets- og økologisk bevisst måte.
Anbud id:
771727
 • Sted:
  Oslo
 • Registrert:
  Onsdag 1. Desember 2021

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud