Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

NRK-MA2415/11E - Rammeavtale programtekniske kabler, kontakter og tilhørende verktøy og utstyr

Norsk rikskringkasting (heretter benevnt nrk) innbyr til begrenset anbudskonkurranse om minst 3 parallelle rammeavtaler med varighet i 2 år med mulighet for forlengelse i inntil 1 + 1 år, for kjøp av programtekniske kabler, kontakter og tilhørende verktøy og utstyr. Anbudskonkurransen skjer i to trinn. Trinn 1: Kvalifiering av leverandører som har søkt om deltakelse i konkurransen. Trinn 2: Minst fem kvalifiserte leverandører bli valgt ut til å delta i konkurransen og følgelig få tilsendt konkurransegrunnlaget? Forutsatt at det finnes et tilstrekkelig antall egnede leverandører.
Som programtekniske kabler, kontakter og tilhørende utstyr og komponenter, forstås i denne anskaffelsen varer eksemplifisert innen følgende varekategorier:
1. Programtekniske kabler? Til bruk i NRKs utstyr og installasjoner. Hovedtyper av kabler er Programkabel (lydkabel), Koaksialkabel (bla. Til hf og Video inkl. hd-tv etc.) og Signalkabel (til styringssignaler, nettverk mv.).
2. Programtekniske kontakter. De programtekniske kontaktene skal i hovedsak benyttes til kablene i pkt. 1 etter spesifikasjoner som vil bli oppgitt i konkurransegrunnlaget.
3. Tilhørende verktøy og utstyr. Det forutsettes god tilgang på egnet verktøy til avmantling, avisolering, terminering og annen bearbeiding av kabler og kontakter i pkt. 1. Og 2. Enten fra tilbyder eller dokumentert tilgjengelighet fra underleverandør.
Spesifikasjoner for varer i hver kategori vil bli oppgitt i konkurransegrunnlaget. Konkurransegrunnlaget gjøres som tidligere nevnt tilgjengelig for de kvalifiserte og utvalgte leverandørene.
Se vedlegg: 3
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
#URL0#
. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Anbud id:
177015
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Torsdag 15. Desember 2011

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud