Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

NRK-MA2435/11E - Kontribusjonstjenester

Norsk rikskringkasting (heretter benevnt nrk) inviterer til konkurranse med forhandling for inngåelse av kontrakt om kontribusjonstjenester. nrk har behov for tilgang til fremtidsrettede kontribusjonstjenester som er best mulig tilpasset de behov som virksomheten til enhver tid har. nrk ligger langt framme i bruk av moderne teknologi, noe som stiller store krav til de leverte tjenester.
nrk har etter veiledende kunngjøring gjennomført en teknisk markedsdialog for å undersøke markedet for de etterspurte tjenester samt få innspill for utforming av konkurransegrunnlaget. på bakgrunn av konklusjonene fra evaluering av den tekniske markedsdialogen, har nrk konkludert med at det skal inngås en helhetlig avtale om de etterspurte tjenesteleveransene. Kontrakten antas således å medføre et betydelig investeringsbehov for valgt leverandør, og av hensynet til avskrivning av disse investeringene legges det opp til en kontraktsvarighet som reflekterer dette. Kontraktens varighet vil derfor legges opp til å være 8 år.
nrk ønsker således å inngå avtale med kun en leverandør om en komplett tjenesteleveranse, men åpner samtidig for bruk av underleverandører. nrk vil ikke anskaffe utstyr selv, og valgt leverandør vil således måtte foreta de nødvendige investeringer i den infrastruktur og infrastrukturkomponenter som er nødvendig.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
#URL0#
. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Anbud id:
169835
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 12. Oktober 2011
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud